Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen extrém szexuális vágyai vannak a nőknek?
Ha nő vagy: Milyen különös dolog izgat téged szex során, amit aztán megéltél a partnereddel?
Ha férfi vagy: Ez eddigi kapcsolataid során milyen extrém vágy megvalósítását kérte tőletek a női partneretek?
Kíváncsiságból kérdezem, hogy milyen vágyai vannak legtöbbször a nőknek és azon belül is mi az, amit mernek is közölni a partnerükkel.
Köszönöm a válaszokat.
#8as vagyok
Nekem 1-2 extra hely volt exemmel
Hármas, párcsere sajnos mindig csak majdnem összejött
Egyenruha, bilincs-volt ra példa
Enyhe BDSM is volt pár partnerrel
Én merem közölni a partneremmel, hogy mire vágyom és mit szeretnék kipróbálni, de általában nincsenek benne ezekben. Én most kezdem kiélni ezeket a vágyaimat, csak nehéz hozzá társat talalni.
Nekem volt a férjemmel enyhe bdsm (kikötözés, fenekelés), extrém helyek, szerepjáték, jelmezek.
Elmondtam neki a vágyaim, kicsit komolyabb bdsm dolgok, 3-as szex mindkét felállásban, swinger klubba menni (először inkább nézőként), ezek nem tetszettek neki.
A szex amúgyis kevés volt, de most van egy partnerem, akivel a fenti listát meg fogom valósítani.
Ezenkívül van némi bisex hajlamom, így azon a vonalon is van bakancslista.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!