Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi volt a legperverzebb szexuális élményed?
Figyelt kérdés
2022. dec. 11. 15:35
3/16 anonim válasza:
2f+1L
Az elso annyira jol sikerult, hogy megtettem masidszor is. Az viszont kiabrandito volt az elsohoz kepest.
Ha forditott lett volna a sorrend, csak egyszer csinaltam volna.
5/16 anonim válasza:
Szűz lánnyal anál és pisi itatás. BDSM más feleségével.
És még pár extrém dolog.
6/16 anonim válasza:
Igen tetszett kedves #4-es, mert a fiú figyelt rám és jó élmény maradt, amit havonta 1-2 alkalommal ismételtünk is.
7/16 Hans Pötterman válasza:
#2,#4
Az anál nem is olyan durva perverz dolog, legalábbis szerintem túl van hypeolva. Szoktunk vele szórakozni mi is néha,de valahogy semmi extrémet élményt nem okot egyikünknek sem.
8/16 anonim válasza:
Terhes nővel szex (nem az én babámat várta) több alkalom volt
9/16 anonim válasza:
Unokatesóval előbb kölcsönös orál aztán szex is.
10/16 anonim válasza:
18 éves, igazi tinis lányt döngettem párszor.Mindig sötétedéskor taliztunk és parkok mélyén,sötét kihalt részeken ment a numera.Oral, anál és minden földi jó.
36/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!