Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen extrém szexuális vágyai vannak a nőknek?
Ha nő vagy: Milyen különös dolog izgat téged szex során, amit aztán megéltél a partnereddel?
Ha férfi vagy: Ez eddigi kapcsolataid során milyen extrém vágy megvalósítását kérte tőletek a női partneretek?
Kíváncsiságból kérdezem, hogy milyen vágyai vannak legtöbbször a nőknek és azon belül is mi az, amit mernek is közölni a partnerükkel.
Köszönöm a válaszokat.
BDSM-ben belül volt pár dolog
Pl volt már domináns, switch meg sub barátnőm is
Felmerült a pegging, orgazmus kontroll, fenekelés, kötözés stb
Bár ezek annyira nem dúrvák szerintem
De kinek mi
Ezek annyira nem extremek szerintem, de leírom :)
Enyhe BDSM bejön
Hármas-mindkét felállásban
Extra helyek, ahol bármikor lebukhatsz
Ha valaki egyenruhában (igazi, nem gagyi jelmez) hátra bilincselne a kezem……folytatás szerintem adott :P
Arra, hogy milyen vágyaik vannak a nőknek, arról rengetek kutatás és cikk található az interneten, szóval arról szerintem van egy reális képem. Igazából, ami jobban érdekelt volna az a kérdés másik része lett volna, amire sajnos nem sok választ kaptam.
Mert az egy dolog, hogy valaki például vágyik a hármas felállásra, mégis csak fantázia marad, mert egyrészt sosem meri közölni, másrészt pedig erkölcstelennek tartja és ő maga sem akarja megvalósítani.
Engem a kérdésemben az érdekelt volna igazán, hogy melyek azok a vágyak, amiket mernek is közölni a párjukkal a nők és meg is tudták élni őket. (Esetleg azok is, amiket szintén mertek közölni, de a partner nem volt benne.)
Ettől függetlenül köszönöm szépen az eddigi válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!