Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Honnan tudja egy férfi, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan tudja egy férfi, hogy a nőnek orgazmusa van?

Figyelt kérdés
Szerintem sehonnan. Más véleményt szívesen meghallgatok.
2023. jan. 2. 09:56
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
100%

És még egy dolog, ami a megjátszott orgazmusról árulkodik: fura, de a lábujjak. Amikor az embernek orgazmusa van, a testén végigáramló feszültség hatására önkéntelenül is összeszorítja és/vagy megfeszíti a lábujjait. Nők és férfiak egyaránt, magamon is észre szoktam venni. És ez is tutira egy olyan dolog, amire a nők nagy többsége nem figyel oda a színleléskor. Szóval ezt is érdemes szemmel tartani, ha az ember bizonytalan - az már más kérdés, hogy elég kevés az olyan póz, amelyben az orgazmus pillanatában a férfinek rálátása van arra, hogy a nő játszik-e a lábujjaival :)

F/32

2023. febr. 12. 22:41
 32/36 A kérdező kommentje:
Utolsó, szerintem nem elvárható, hogy egy férfi biztosan tudja, hogy egy nőnek orgazmusa van. Az szerintem igen, hogy azt az orgazmust ő okozza. Elvégre ha nem ő okozza, akkor az a nő lehetne egyedül is, hiszen saját magának biztos, hogy tud orgazmust okozni, már feltéve hogy vannak ujjai. Szóval nem elvárható, hogy a férfi tudja. Az viszont jó, ha érdekli. És ahelyett, amit írtál, hogyhogy nem kérdezi meg? Te megkérdeznéd? Vagy inkább a lábujjakat figyeled, mert az tutira megmondja?
2023. febr. 13. 06:27
 33/36 anonim ***** válasza:
100%

Nem minden nő maszturbál. Nem minden nőnek megy csiklósímogatással. És sok nő számára fontosabb a párja boldogsága, mint a sajátja. Az is létezik, hogy a férfi megtartása a célja, nem is anyagi érdekből.

Meglepő lehet, de sok nő nem tudja, hogy a kellemes érzése nem orgazmus. Amíg be nem következik, elfogadja, ami van, és kérdésre így is válaszol. Jóindulatből is megesik, hogy mutatja az orgazmus kisérő jeleit: olvasta, látta filmen, és produkálja őket. Nem becsapásból, hanem a saját önérzete kedvéért.

Nem olyan ritka, hogy negyvenes-ötvenes nő tapasztalja meg a valódi orgazmust.

2023. febr. 13. 06:46
 34/36 A kérdező kommentje:
Sok nő számára fontosabb a párja boldogsága. És sok férfinak is a párjáé?
2023. febr. 13. 10:18
 35/36 anonim ***** válasza:
100%
Igen. Talán kevesebb férfié, mint nőé, mert a férfi könnyebben elélvez.
2023. febr. 13. 20:09
 36/36 anonim ***** válasza:
53%

A lábujjas hozzászóló vagyok: jó, megfogtál, én se a lábujjait szoktam lesni. Persze helyzetfüggő, mert nekem is volt, amikor nem mertem/akartam megkérdezni, ilyenkor azért mégis jól jött volna egy az ágy végén felállított kamera, ami veszi a takaró alól kikandikáló lábfejeket :)

Persze az a legjobb, ha a férfit érdekli, vagy akár érzi is. Csak a topic kérdésére válaszoltam a beszélgetés által vett irány szerint.

2023. febr. 17. 15:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!