Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Mennyire lenne zavaró nektek ha a lány meggyőződésből nem borotválná sem a lábát, sem máshol?
Figyelt kérdés
2023. jan. 2. 08:32
21/25 anonim válasza:
20# hol írta, hogy idegesíti?
Én nő vagyok és a szőrös ember számomra taszító.
22/25 anonim válasza:
220# hol írta, hogy idegesíti?"
szó szerint sehol
de itt van rögtön az első mondat "Ha most a nők elkezdik a meggyőződéseiket, aztán lassan semmit nem fognak borotválni az kinek jön be?", meg "kell a halálnak", meg "sehogy sem szexi, fel kell fogni"
bocsi, de nekem ebből igencsak úgy tűnik, hogy nem elég az, hogy szőrtelen a párja, hanem legyen az összes nő szőrtelen, mert neki az tetszik.
23/25 anonim válasza:
Kifejezetten izgalmasnak tartanám, és imponálna is a lány bátorsága. Persze nálam ez azért van így, mert bejön a természetesség más testtájakon is. Sokaknak a csupaszság tetszik, őket valószínű zavarná, esetleg megbotránkoztatná. Ott állandó ütközési forrás lenne ez, esetleg szakító ok. Szóval ez nagyon egyénfüggő dolog. Meglátásaim szerint elég megosztó tud lenni.
24/25 anonim válasza:
Tudomásul venném, hogy ő ilyen, de nem bántanám érte. Egy rokkert sem kezdek el győzködni hogy járjon operába, mert az milyen jó.
Ha ő szőrös akar lenni, hát legyen, de nem én leszek számára a nagy Ő.
25/25 anonim válasza:
Semennyire, ha tudnék vele jót beszélgetni a szex előtt, akkor miért zavarna?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!