Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Mennyire lenne zavaró nektek ha a lány meggyőződésből nem borotválná sem a lábát, sem máshol?
Ha most a nők elkezdik a meggyőződéseiket, aztán lassan semmit nem fognak borotválni az kinek jön be? Nekem a barátnőm ilyennel állna elő, akkor nem maradnak vele együtt, mert tisztáztam az elején, hogy se hónaljon, se puncin, se lábon ne legyen szőr, jobbanmondva sehol. Ő is megmondta, hogy nekem se legyen a farkamon és a hónaljon se, mert higienikusabb, már abból a szempontból is, hogy nem büdösödik olyan gyorsan a hónaljam.
Látok egyre több nőt aki felvállalja hogy nem borotvál semmit. Kell a halálnak. Néztem egy topmodell alakú csajt a bugyi nem tudta eltakarni a szőrt a hónalja is brutál. Sehogy sem szexi, fel kell fogni. Lehet velekinek bejön annak egészségére.
#14 nekem például bejön.
azt viszont sehogy sem sikerült megértenem, hogy ha egyszer megtaláltad a szőrtelen párodat akivel boldogok vagytok, akkor miért kell kampányolni a szőrtelenség mellett? miért idegesít annyira, hogy mások jól elvannak szőrösen is? ennyire nehéz elviselni, ha nem mindenkinek olyan az ízlése, mint neked?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!