Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, nem féltitek az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nem féltitek az alaktotokat, hüvelyeteket a terhességtől, szüléstől?

Figyelt kérdés
Főleg akik fiatalon, 20-25 között szeretnének szülni?
2023. jan. 1. 18:50
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
35%
ki az a hulye aki ebben a vilagban szulni akar?
2023. jan. 1. 18:51
 2/29 anonim ***** válasza:
86%

Nem, nem feltettem. Mivel van annyi eszem, hogy tudtam, ez ezzel jár.

Azóta 2x szültem, az alakom is és a hüvelyem is köszönik szépen, jól vannak.

2023. jan. 1. 18:55
 3/29 anonim ***** válasza:
89%

Én 24 évesen szültem. A hüvelyem ugyan olyan mint előtte volt, semmi nem változott.

Az alakom, meg a striák hogy lettek, már megszoktam. És senkit nem érdekel. Aki nem csak a tökéletes nőt keresi, hanem az agyára is figyel, azt ezek a dolgok nem zavarják.

2023. jan. 1. 18:55
 4/29 anonim ***** válasza:
81%
Nekem sem változott meg semmim, pedig nem is annyira fiatalon szültem. A hüvelyem érintetlen, mert császárral szültem mindkettőt, striáim pedig egyáltalán nincsenek, nem mindenkinek lesznek. Az alakom sem változott, ugyanaz a méretem, mint 15 éve. Egyedül a heg az, ami változás, de még bikiniben sem látszik, úgyhogy nem zavar.
2023. jan. 1. 19:01
 5/29 anonim ***** válasza:
76%
22 évesen szültem. Az alakom és a hüvelyem ugyanolyan mint előtte volt, striám se lett.
2023. jan. 1. 19:07
 6/29 anonim ***** válasza:
20%
jezusom komolyan ennyi birka van aki ebbe az orszagba egy haboru szelen akar pujat? mikor megtippelni se tudod hogy egy ev mulva mennyibe kerul majd a pelenka, akkora az inflacio? komolyan ennyire felelotlen buta emberek vannak az orszagban? jo mondjuk 2/3ot latva hulye kerdes
2023. jan. 1. 19:09
 7/29 anonim ***** válasza:
41%
Elsőnek üzenem a párom 2 szülés után is jó alakja van,mind a ketten többdiplomás mérnőkök vagyunk összesen bőven havi 2 millió feletti bevétellel havonta..Ha gáz lenne a világba mi bárhova tudunk menni veled ellentétben..
2023. jan. 1. 19:11
 8/29 anonim ***** válasza:
23%
Kedves 6!Helyesírást elnézve 8 általános?Vagy sz.ros érettségi?Hidd el mi itthon is k.rva jól élünk..Ugyan gyerekkel már nehéz szervezni de évi 3 ázsiai nyaralás s 2 sielés megvan..
2023. jan. 1. 19:13
 9/29 anonim ***** válasza:
62%
Ja azt kihagytam hogy nem Fidesz szavazók vagyunk..Képzeld az ellenzéki emberek között is vannak gyerekesek..A pelenkát meg leszarjuk..1 óra alatt megkeressük az árát..
2023. jan. 1. 19:14
 10/29 anonim ***** válasza:
0%
8: az eleg szegenyes, en a holdra jarok, heti 3x…
2023. jan. 1. 19:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!