Ha benyúltok a hüvelyetekbe éreztek valami "mást" amit terhesség előtt nem? (szárazabb, puhább, duzzadtabb)
Figyelt kérdés
2011. dec. 18. 19:01
1/11 anonim válasza:
Nem érzek változást, talán kicsit nedvesebb. (Rendszeresen nyúlkáltam egy időben, mert hüvelykúpot kellett szednem, de az is leget, hogy csak a kúp miatt volt nedvesebb :)
2/11 A kérdező kommentje:
köszi a komit!
2011. dec. 18. 19:31
3/11 anonim válasza:
Bocsi, de nem tudom megérteni, hogy miért nyúlkálsz fel a hüvelyedbe... Nem félsz attól, hogy megsérted a hüvelyfalat, fertőzést kapsz?
4/11 anonim válasza:
Első vagyok, amúgy a kérdés bennem is megfogalmazódott, hogy miért nyúlkálsz?? Vagy miért írtad ki ezt a kérdést? Ha a hüvelyed állapotából szeretnél rájönni, hogy terhes vagy e, szerintem nem fog menni :) Bocs, másra nem tudok gondolni :)
5/11 anonim válasza:
Igen. Sokkal nedvesebb és "tágabb", vagy rugalmasabb, vagy nem is tudom, olyasmi mint amikor fel vagyok izgulva. És az egész külseje is duzzadtabb mint terhesség előtt (most vagyok 24 hetes, második babás). Gondolom a terhességgel járó vérbőség miatt.
A válaszadóknak, akik nem értik, miért nyúlkál a kérdező a hüvelyébe: a legprózaibb ok pl az önkielégítés, ez talán csak nem bűn?
6/11 anonim válasza:
igen!
a hüvelykapszulától undorító, amit már 2 hónapja minden nap többször feldugok!
még valami?
7/11 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat!várom a többit!!!
2011. dec. 19. 00:15
8/11 anonim válasza:
Én is megnéztem akkor az egyszer mikor terhes lettem és ugy emlékszem nagyon puha volt és elérhetetlen magas. Akkor már több mint egy hete késett és kiváncsi voltam Másnap teszteltem pozit!
9/11 A kérdező kommentje:
elérhetetlen magas ezt hogy érted?
2011. dec. 19. 13:04
10/11 anonim válasza:
Nem lehet hogy a kérdező egy perverz férfi...?!? -én legalábbis csak erre tudok gondolni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!