Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ha elhal egy terhesseg leesik...

Ha elhal egy terhesseg leesik a ho? A ho terhesseg alatt allando?

Figyelt kérdés
nekem alacsony a testhom, olyan 36,1 koruli.. miota terhes vagyok, 37,2 korul mozog. ha elhal a baba vagy nem fejlodik, akkor leesik a hom? van ennek koze ehhez? szep lassan lemegy mint ahogy a hcg urul ki a szervezetbol?
2011. dec. 16. 20:59
 1/6 chococa_aath ***** válasza:
70%
én arrol hallotam hogy akkor elkezdessz sárgulni te is.. meg rosszul vagy.. és épp az hogy belázasodsz.. de nem bizti hogy igy van...
2011. dec. 16. 21:08
 2/6 anonim ***** válasza:
39%
nem hiszem, h a hő állandó lenne, egy idő után a terhes teszt sem mutatja ki a terhességet, vagyis már nem lesz elég hcg-d a szervezetedben (talán a 3. harmadban, de lehet, hogy mnár hamarabb)
2011. dec. 16. 22:08
 3/6 anonim ***** válasza:
68%

A hcg vegig eros marad a terhesseg alatt, vegig reagal a teszt, ha nem hibas. Az elso trimeszterre eri el a maximumot, utana csokken, majd stagnal, de meg az utolso hetekben is joval tobbszorose annak, mint amennyire egy teszt reagal.

Hoemelkedes: nekem vegig 37 korul volt mindket terhesseg alatt (igaz, hogy nem napi szinten mertem, csak ritkan ilyen-olyan okbol). Az alaphom 36.6 korul van.

2011. dec. 16. 22:19
 4/6 anonim ***** válasza:
Nekem is alacsony az testhőm. Mikor terhes lettem 36,9-37 volt, aztán már nem mértem. 16 hetesen viszont voltam kórházban és ott mérték a hőt, és nekem alacsony volt (nem emlékszem pontosan de annyi volt mint terhesség előtt) és meg is ijedtem, ezért rákérdeztem hogy ez normális? És azt mondták igen. Nem is foglalkoztam vele többet. Te hány hetes vagy?
2011. dec. 17. 15:20
 5/6 anonim ***** válasza:

3. valaszolo vagyok.

Le lehet am pontozni nyugodtan, de a kedves masodik valaszolo nyugodtan rakereshet a hcg szintre google-ban.

Segithetek?

[link]

De itt van konkretabban is:

[link]

Ez csak egy a sok-sok teves informacio kozul, ami itt terjeng es jo lenne, ha mar nem terjedne tovabb...

Sok egeszseget a kerdezonek es a picinek!

2011. dec. 17. 15:29
 6/6 anonim ***** válasza:
2. válaszoló vagyok. nem én pontoztalak le, nem is pontoztam senkit
2011. dec. 17. 17:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!