Masnak is van vagy volt visszere a szemeremajkan terhesseg alatt?
Figyelt kérdés
Ha igen hogy visltetek?Nekem nagyon faj rd ronda is.2011. dec. 16. 16:14
1/5 anonim válasza:
Igen nekem is volt a 34 héten jelent meg először, szedtem rá homeopátiás golyót, attól egy kicsit visszahúzódott, de igazán nem szűnt meg, csak akkor múlott el mikor megszültem.
2/5 anonim válasza:
Szia! Nekem is van. 2 hete jelent meg. A 24. hetben vagyok. 2. baba. Biztos nagyon ronda, de en szerencsere mar nem latom, mert akkora a pocak. Eleg fajdalmas foleg ha allok. Az en dokim azt mondta, hogy verkeringes javitot szoktak adni, de en addig nem szednek semmit amig el birom viselni. A baba miatt. Azt is mondta, hogy lehet hogy szules utan elmulik, de az is lehet hogy sokkal rosszabb lesz. Aztan a vedonom meg azt mondta, hogy szoktak felirni egy injekcio kurat amit szules utan 2 hetig adnak. Azt mondta a trombozis veszely miatt. Ez mondjuk egy kicsit megijesztett, mert nem gondoltam volna, hogy ilyen nagy gond is lehetne belole. Te hanyadik hetben vagy? Esetleg kerdezd meg a dokidtol, hogy mit lehetne vele kezdeni. Egyebkent en ezelott meg nem is hallottam ilyenrol, de meg az ismeretsegi koromben sem talaltam senkit aki hallott volna rola. Jobbulast kivanok!
3/5 A kérdező kommentje:
En 29 hetes vagyok, de nekem is olyan 24 het korul jelentkezett eloszor, csak az a baj hogy egyre rosszabb.Nekem az orvosom azt mondta hogy szules utan elmulik.Remelem igy is lesz.Nekem is ez a masodik terhessegem es eddig en sem tudtam hogy van ilyen,meg is ilyedtem mikor eloszor meglattam. Az orvosom amugy egy kremet ajanlott ami csokkenti a fajdalmat, na meg sok pihenest, ami nem nagyon oldhato meg egy 2,5 eves kislany mellett. Jo babavarast kivanok neked is utolso es konnyu szulest!
2011. dec. 18. 18:48
4/5 anonim válasza:
Utolso vagyok. Koszonom es hasonlokat neked is. remelem hamarosan jobb lesz, ha hasznal a krem esetleg megirhatnad a nevet. Sokat emelgeted a kisnagylanyt? Az en fiam 22 hos es gyakran kell emelgetni, sokat lepcsozunk. Gondolom ez sem segit. Kitartast az utolso 11 hetre! Konnyu szulest es jo babazast!
5/5 anonim válasza:
Megint az utolso, valami kimaradt. Ha azert faj nagyon mert be van gyulladva akkor esetleg jegeld le, azzal nem arthatsz a picinek, csak tulzasba ne vidd, nehogy felfazz! Eloszor rosszabbnak fogod erezni, de aztan sokkal jobb lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!