Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Masnak is van vagy volt...

Masnak is van vagy volt visszere a szemeremajkan terhesseg alatt?

Figyelt kérdés
Ha igen hogy visltetek?Nekem nagyon faj rd ronda is.
2011. dec. 16. 16:14
 1/5 anonim ***** válasza:
Igen nekem is volt a 34 héten jelent meg először, szedtem rá homeopátiás golyót, attól egy kicsit visszahúzódott, de igazán nem szűnt meg, csak akkor múlott el mikor megszültem.
2011. dec. 16. 16:33
 2/5 anonim ***** válasza:
Szia! Nekem is van. 2 hete jelent meg. A 24. hetben vagyok. 2. baba. Biztos nagyon ronda, de en szerencsere mar nem latom, mert akkora a pocak. Eleg fajdalmas foleg ha allok. Az en dokim azt mondta, hogy verkeringes javitot szoktak adni, de en addig nem szednek semmit amig el birom viselni. A baba miatt. Azt is mondta, hogy lehet hogy szules utan elmulik, de az is lehet hogy sokkal rosszabb lesz. Aztan a vedonom meg azt mondta, hogy szoktak felirni egy injekcio kurat amit szules utan 2 hetig adnak. Azt mondta a trombozis veszely miatt. Ez mondjuk egy kicsit megijesztett, mert nem gondoltam volna, hogy ilyen nagy gond is lehetne belole. Te hanyadik hetben vagy? Esetleg kerdezd meg a dokidtol, hogy mit lehetne vele kezdeni. Egyebkent en ezelott meg nem is hallottam ilyenrol, de meg az ismeretsegi koromben sem talaltam senkit aki hallott volna rola. Jobbulast kivanok!
2011. dec. 17. 23:16
 3/5 A kérdező kommentje:
En 29 hetes vagyok, de nekem is olyan 24 het korul jelentkezett eloszor, csak az a baj hogy egyre rosszabb.Nekem az orvosom azt mondta hogy szules utan elmulik.Remelem igy is lesz.Nekem is ez a masodik terhessegem es eddig en sem tudtam hogy van ilyen,meg is ilyedtem mikor eloszor meglattam. Az orvosom amugy egy kremet ajanlott ami csokkenti a fajdalmat, na meg sok pihenest, ami nem nagyon oldhato meg egy 2,5 eves kislany mellett. Jo babavarast kivanok neked is utolso es konnyu szulest!
2011. dec. 18. 18:48
 4/5 anonim ***** válasza:
Utolso vagyok. Koszonom es hasonlokat neked is. remelem hamarosan jobb lesz, ha hasznal a krem esetleg megirhatnad a nevet. Sokat emelgeted a kisnagylanyt? Az en fiam 22 hos es gyakran kell emelgetni, sokat lepcsozunk. Gondolom ez sem segit. Kitartast az utolso 11 hetre! Konnyu szulest es jo babazast!
2011. dec. 19. 22:54
 5/5 anonim ***** válasza:
Megint az utolso, valami kimaradt. Ha azert faj nagyon mert be van gyulladva akkor esetleg jegeld le, azzal nem arthatsz a picinek, csak tulzasba ne vidd, nehogy felfazz! Eloszor rosszabbnak fogod erezni, de aztan sokkal jobb lesz.
2011. dec. 19. 22:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!