Mindenütt kötelező a tetanusz elleni oltás terhesség alatt?
Egyre inkább azon agyalok, hogy nem egyezek bele. Itthon vagyok már másfél hónapja, ha itt szülnék, akkor sem lenne baj, de kórházban szeretnék. Azt mondják, azért kell, mert ha valamilyen csoda folytán valahol padlón vagy földön születne a baba, baj lehetne. Na de hogy?!
21 hkm
Magyarországon nem adnak... Én terhesen semmi kötelező oltást nem kaptam. Influenza és H1N1 ellen én kértem oltást.
Hát nem tudom, hogy ott miért adnak. Nincs véletlenül egy jó ismerősöd, aki orvos? Talán érdemes lenne vele megbeszélni, mielőtt visszautasítod.
Romaniaban adnak. Nem tudom, hogy meguszod-e, de ott tuti adnak.
Az a lenyeg, hogy ott mit latnak szuksegesnek es mit nem, en nem biztos, hogy ellenkeznek a helyedben, ha ott ez rutin. Bizonyara megalapozott tenyekre alapozzak a tetanusz szuksegesseget.
Van baratnom is ott, tavaly szult, egyebkent orvos es o is kapott, egy szot nem szolt erte.
De itt gyakorin is volt mar kerdes ezzel kapcsolatban.
Közben eldöntöttem, ha másképp nem megy, nyilatkozatot fogok írni, hoyg saját felelőségemre visszautasítom, és kész. :) majd mit csinálnak, ha nem engedem beadni? Lefgnak és megszúrnak?!
Köszönöm mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!