Lilchan kérdése:
Volt köztetek olyan, akinek terhesség alatt is meg volt a menstruációja?
Figyelt kérdés
(Csak saját tapasztalatokra vagyok kíváncsi.)2011. dec. 16. 20:45
1/4 anonim válasza:
Barátnőmnek 5 hónapig. Rendesen megvolt, mint bármikor máskor. 6. hónapban nem jött meg, dokihoz ment, aki közölte, hogy terhes... Egészséges 11 hónapos kisfia van!
2/4 anonim válasza:
Utolsó... A hasa nem nőtt? A baba nem mozgott? Nem jöttek rá...? Nekem ez hihetetlen...
3/4 A kérdező kommentje:
Nekem is elég furcsa, de nem hihetetlen. Azért tettem fel ezt a kérdést, mert nekem is múlt hónapban megjött rendesen, de azóta szinte az összes terhességi tünet jelentkezett.. és nem tudok rá magyarázatot adni.
2011. dec. 17. 13:24
4/4 anonim válasza:
Nem érezte, hogy mozog, és a hasa sem nőtt. Sok terhes nőnek csak a 20-24. héten kezd látszani. Rosszul nem volt egyáltalán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!