Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Terhesség alatt akinek van...

Terhesség alatt akinek van menstruációja az be is görcsöl? Vagy csak a vérzés van?

Figyelt kérdés
2010. okt. 9. 15:56
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
75%
Ez a kérdés engem is érdekel.Nekem minden hónapban kemény görcseim voltak, viszont a legutolsó mensinél egyáltalán nem fájt a hasam. Úgy megjött,hogy nem is tudta róla.A vérzés olyan volt,mint máskor. Azóta az a furcsa,hogy gyakran szédülök.Szerintem nem vagyok terhes,de lehet,vannak kivételek.Hallottam olyan esetről,hogy 3 hónapig végig menstruálta a nő,és csak a kötelező 1 éves vizsgálaton tudta meg,hogy babát vár.Akkor már túl volt a 3. hónapon.
2010. okt. 9. 17:18
 2/16 A kérdező kommentje:
Köszi a választ.Arra lennék kiváncsi ,h ha terhesség alatt ugy menstruálok ,h nagyon begörcsölök ahogy ilyenkor szoktam az normális????
2010. okt. 9. 18:16
 3/16 anonim ***** válasza:

Szia!

Sajnos erre nem tudok válaszolni és ezért engem is érdekelne mások véleménye!

Te terhes vagy vagy csak sejted,hogy az lehetsz?

2010. okt. 9. 19:29
 4/16 anonim ***** válasza:

én úgy hallottam, hogy ilyenkor az erős görcsök nem jót jelentenek. sok esetben vetélés a vége.

aki ilyenkor mensizik közben az általában másabb mint a szokásos, pl mennyiségre, minőségre, hosszra

ha van pozi teszted (vagy netán már biztos a terhességed) és így görcsölsz azonnal menj ügyeletre, mert ha netán valami baj van még az elején vissza tudják fordítani a folyamatot!!!

sok szerencsét

2010. okt. 9. 22:41
 5/16 anonim ***** válasza:

Terhesség elején előfordulhat menstruáció, de gyengébb,rövidebb ideig tart,gyakran csak 1-2 napos pecsételés. Görcsök ha vannak az már vetélést jelent.

Meg hát azért nem olyan gyakori a terhesség alatti menstruáció.

2010. okt. 10. 00:08
 6/16 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a válaszokat!Akkor ugye nem minden 2.nőnek van menstruációja terheség alatt ez ritka igaz??
2010. okt. 10. 07:01
 7/16 anonim ***** válasza:
hát hogy mennyire ritka v sűrű azt nem tudom, de állítólag ezt lehet örökölni is. ezért én nem fogok megijedni, mivel én már 14 hetes voltam, amikor anyukám rájött, hogy terhes egy szimpla vizsgálat során közölték vele, egész addig minden olyan volt, mint az előtt fel se tűnt neki hogy a pocakjában vagyok:D
2010. okt. 10. 11:29
 8/16 anonim ***** válasza:
Igen,ez ritka és fel fog tünni,hogy valami más a menstruációddal!
2010. okt. 10. 12:19
 9/16 anonim ***** válasza:

Kedves utolsó!

Ezt esetleg tapasztalatból írod netán?(ezt nem kötekedésként kérdezem csak mert tényleg érdekel!)Mivel lehet másabb a mensi?

2010. okt. 10. 12:31
 10/16 anonim ***** válasza:

az is másnak számít ha nem szakad le mindenem mint máskor?? épp most jött meg, igaz mára is volt nem tervezve, de szinte észre se vettem máskor pedig előtte pár órával már görcsölök ezerrel...

kedves kérdező te már biztos hogy terhes vagy, vagy még te se tudod?

2010. okt. 10. 14:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!