Terhesség alatt akinek van menstruációja az be is görcsöl? Vagy csak a vérzés van?
Szia!
Sajnos erre nem tudok válaszolni és ezért engem is érdekelne mások véleménye!
Te terhes vagy vagy csak sejted,hogy az lehetsz?
én úgy hallottam, hogy ilyenkor az erős görcsök nem jót jelentenek. sok esetben vetélés a vége.
aki ilyenkor mensizik közben az általában másabb mint a szokásos, pl mennyiségre, minőségre, hosszra
ha van pozi teszted (vagy netán már biztos a terhességed) és így görcsölsz azonnal menj ügyeletre, mert ha netán valami baj van még az elején vissza tudják fordítani a folyamatot!!!
sok szerencsét
Terhesség elején előfordulhat menstruáció, de gyengébb,rövidebb ideig tart,gyakran csak 1-2 napos pecsételés. Görcsök ha vannak az már vetélést jelent.
Meg hát azért nem olyan gyakori a terhesség alatti menstruáció.
Kedves utolsó!
Ezt esetleg tapasztalatból írod netán?(ezt nem kötekedésként kérdezem csak mert tényleg érdekel!)Mivel lehet másabb a mensi?
az is másnak számít ha nem szakad le mindenem mint máskor?? épp most jött meg, igaz mára is volt nem tervezve, de szinte észre se vettem máskor pedig előtte pár órával már görcsölök ezerrel...
kedves kérdező te már biztos hogy terhes vagy, vagy még te se tudod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!