Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Terhesség alatt akinek van...

Terhesség alatt akinek van menstruációja az be is görcsöl? Vagy csak a vérzés van?

Figyelt kérdés
2010. okt. 9. 15:56
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Szia! Én véreztem a mensi idejében, amikorra várható volt, de igen másképp. Egyáltalán nem volt görcs, két nap vérzés után csak barnáztam már. Viszont ami furi lett,hogy a vérzést követő héten még mindig volt mellfájdalmam, émelyegtem és állandóan aludtam volna. Sajnos ugyan méhenkívüli terhes voltam, mint kiderült, ráadásul már a petevezetőm is megrepedt, és eltávolították,de én rákérdeztem az orvosomtól,hogy hogy lehet,hogy véreztem. azt mondta, egyre gyakrabban találkoznak ezzel a jelenséggel,hogy az aktuális mensi idején az első három hónapban vérezgetnek a nők. Mondjuk nálunk anyukám a húgomnál két hónapig mensizett, mégis itt a húgom, makk egészséges, 28 éves:) azóta is mondja neki a párom viccesen, hogy jól megkapaszkodott:)
2010. okt. 10. 15:08
 12/16 anonim ***** válasza:
Én is menziztem, a normál menzi idején. Azzal a különbséggel, hogy nálunk nem kívánt babus volt, tehát én nagyon örültem a menzinek. Tehát három napig tartott, görcs az nem volt, első nap vérzés, de enyhe, másnap és harmadnap barna. Aztán a nemkívántság miatt sajnos el kellett vetetnem a 8 héten, orvos szerint gyönyörű egészséges volt. (Megnyugtatásként: azóta már két gyönyörű kamasz gyermekem van, akiket imádok!) Abból vettem észre, hogy valsz. baba van, hogy gyenge volt a menzi és valami hihetetlen nyugalom szállt meg. Ez tünt fel.
2010. okt. 12. 10:19
 13/16 anonim ***** válasza:
Nem tudom, hogy mi a vércsoportod, de sok nő azért menstruál és görcsöl a terhessége első heteiben, mert elveszti a babát... a negatívos vérűeknek a szervezete kilöki a babát, valamiért ellenanyagot termel, ezért ők ha terhesek azonnal injekciót kapnak, hogy megmaradjon a baba. esetleg ez nem lehet?
2010. okt. 12. 10:59
 14/16 anonim ***** válasza:

Az utolsó hozzászólónak.

Ez nem feltétlen igaz. Nekem negatív a vércsoportom, s nem kellett semmit sem kapnom, megmaradt a babám szépen. Az összeférhetetlenség csak akkor jelentkezik, ha ellenkező a vércsoport anya és a magzat között. Nálunk a kisfiam és én is negatívak vagyunk, de ez persze csak akkor derül ki, amikor már megszülöd. Tehát nem feltétlen kell magzatmegtartó gyógyszer, illetve injekció.

A kérdésre válaszolva pedig annyit írnék, hogy görcsölés egyáltalán nem jó jel, ezt egy teszt vagy orvos hamar eldönti, de szerintem normális menstruációnál ritkább a terhesség. Bár nekem elég érdekes a menstruációm, összesen három napig tart évek óta pedig soha nem szedtem fogamzásgátló gyógyszert. Ez az utolsó havi nekem is furcsán sikerült, sokszor érzek is furcsaságokat, de valószínűleg ez már pszichésen jelentkezik sokunknál, akik babát szeretnének. Akik kételkednek vagy vegyenek tesztet, illetve menjenek orvoshoz, vagy várják meg a következő hónapot. (az esetek nagy többségében, aki az első hónapban még rendesen menstruál, annak is elmúlik a második hónapban)

2010. okt. 12. 11:38
 15/16 anonim ***** válasza:
én mensistem rendese.görcsöltem is.menses elött pozitív tesztem volt ezértmentem dokihoz menses után.akkor 7 hetes terhes voltam.duphastont kaptam.sajnos 10 hetesen elment a babám.
2010. okt. 12. 15:56
 16/16 anonim ***** válasza:
49%
Anyósom gyógyszer mellett lett terhes párommal. Ugyanúgy menstruált, mint egyébként a gyógyszerrel. Akkor vette észre, hogy terhes, amikor párom megmozdult. Pedig nem volt tapasztalatlan, 4. gyerek lett.
2010. okt. 13. 10:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!