Terhesség alatt akinek van menstruációja az be is görcsöl? Vagy csak a vérzés van?
Az utolsó hozzászólónak.
Ez nem feltétlen igaz. Nekem negatív a vércsoportom, s nem kellett semmit sem kapnom, megmaradt a babám szépen. Az összeférhetetlenség csak akkor jelentkezik, ha ellenkező a vércsoport anya és a magzat között. Nálunk a kisfiam és én is negatívak vagyunk, de ez persze csak akkor derül ki, amikor már megszülöd. Tehát nem feltétlen kell magzatmegtartó gyógyszer, illetve injekció.
A kérdésre válaszolva pedig annyit írnék, hogy görcsölés egyáltalán nem jó jel, ezt egy teszt vagy orvos hamar eldönti, de szerintem normális menstruációnál ritkább a terhesség. Bár nekem elég érdekes a menstruációm, összesen három napig tart évek óta pedig soha nem szedtem fogamzásgátló gyógyszert. Ez az utolsó havi nekem is furcsán sikerült, sokszor érzek is furcsaságokat, de valószínűleg ez már pszichésen jelentkezik sokunknál, akik babát szeretnének. Akik kételkednek vagy vegyenek tesztet, illetve menjenek orvoshoz, vagy várják meg a következő hónapot. (az esetek nagy többségében, aki az első hónapban még rendesen menstruál, annak is elmúlik a második hónapban)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!