Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ti is éreztétek úgy mintha a...

Ti is éreztétek úgy mintha a hüvelyetek? Vagy a méhszájatok? Nyitva lenne?

Figyelt kérdés

16hetes kismama vagyok és úgy érzem mintha kitágultam volna pont úgy mintha menstruálnék.

Görcsölni nem görcsölök szerencsére. Van szívhang figyelő most megnéztem a picit dobogott a szíve.

Lehet, h butaságot írok, de így érzem. Hétfőn megyünk ultrahangra.

Esetleg tudok tenni valamit, h ez a rossz érzés megszünjön?

Arra is gondoltam, h lehet naptár szerint most kellene megjönnie, mert tele vagyok pattanással.

2017. márc. 24. 18:42
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos semmit sem éreztem... Amikor már furcsán, vizesebb folyásom lett (valószínűleg a nyákdugó volt); és elmentem ez miatt az ügyeletre, akkor már 2 ujjnyira nyitva voltam, és a hüvelyembe boltosult a magzatburok. 20 hetesen veszítettem így el az ikerbabáimat... Nem volt sem görcs, sem semmilyen 'nyitva vagyok' érzés, vérzés sem volt.

Lehet, hogy ettől félsz a legjobban; ezért pszichésen produkálod ezt az érzést. Minden esetre hétfőn az UH-on kérd meg az orvost, hogy mérje le a méhnyak hosszt is, mert furát érzel ott. Az objektív lesz, hogy van-e probléma.

2017. márc. 24. 19:29
 2/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! Feltétlenül megkérdezem. felpolcoltam a lábamat, most úgy tűnik, h elmúlt. Lehet ez a hidegfront.. Vagy nem tudom.
2017. márc. 24. 19:53
 3/7 anonim ***** válasza:

A fiamnál semmi gondom nem volt, nem éreztem semmit, nem is volt probléma, 40 betöltött hét után nyílottam, most viszont én is furcsán érzem magam, többet görcsölök, mintha megjönne, így vagyok, mint Te kérdező.

Nekem zárt a méhszájam, minden rendben, kaptam magnéziumot, sokat segít, de ez a fura érzés amit írsz, megmaradt. (Lehet, hogy túlparázom, volt egy vetélésem, és ez a terhességem sem problémamentes.)

Remélem veletek is minden rendben lesz!

Próbálj pihenni!

23hkm

2017. márc. 25. 06:17
 4/7 anonim ***** válasza:
23hkm vagyok megint. Az elmaradt, hogy amikor a fiamnál nyílottam semmit nem éreztem, pisilésnél vettem észre a nyákdugót, akkor már 2,5 ujjnyira nyitva voltam.
2017. márc. 25. 06:18
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

En is ereztem tobbszor hasonlo fura erzest.. de szerencsere mindig zart a mehszaj.

21hkm

2017. márc. 25. 22:06
 6/7 A kérdező kommentje:
Tegnap is éreztem, de úgy tűnik, h minden rendben :) majd hétfőn rákérdezek
2017. márc. 26. 07:24
 7/7 A kérdező kommentje:
Na voltam dokinál szerencsére minden rendben van. :) azt mondta, h pihenjek sokat.
2017. márc. 28. 07:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!