Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy lány csinos/szexi szeretne lenni, miért vesz fel szinte mindig harisnyát?
Már megfigyeltem, hogy szinte mindig harisnya van azon a nőn/lányon, aki jól akár kinézni vagy tetszeni szeretne valakinek.
Ennek mi az oka?
Hogy a szexfilmekben is állandó kellék a combfix?
Vagy az, hogy így közszemlére teszi a lábait? Vagy az, hogy ez egy ki nem mondott, de általánosan elfogadott dolog az öltözködésben? Esetleg valami teljesen más?
13.
De, még a legvékonyabb harisnya is melegít.
Sok nö, illetve lány azért vesz fel harisnyát, mert el akar vele fedni valamit.
Ilyen pl a picit szőrös láb, pattanások, különböző apróbb bőrhibák, piros pöttyök, és minden más egyébb.
A harisnya ezeket jól elfedi.
Az már egy másik kérdés, hogy van e ennek mindíg értelme, mert engem pl vonz, ha valami nem tökéletes egy nőn.
A kérdező feje mellett elrepülnek a poénok.
Kérdező: mi repül el? Nem repül el semmi a fejem mellett.
17. Ez hülyeség, a harisnya lekerülhet egy randevún és akkor úgyis kiderül mi van a lábán, de szerintem egy igényes nőnek randevúkon minimum, hogy le van gyantázva a lába és testápolót is használ, ami nem engedi, hogy borotvától/gyantától kipirosodjon a bőre.
Én például amiatt hordok, mert akár hihető a férfiaknak akár nem, tényleg sokkal kényelmesebb és melegebb, mint meztelen lábakkal mászkálni.
És még amiatt is, mert őszintén nem szeretem, ha a fedetlen combom hozzáér mindenféle kényelmetlen felülethez (gondolok itt egy padra például a parkban, ha sétára kerül a sor odakint). Biztonságban érzem magam harisnyával és nem érzem magam annyira meztelennek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!