Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek! Ez a hozzàállás korrekt? 31 F
A szobámban ülök a gèp előtt.
Fel van kapcsolva az asztali lámpa. Este volt már, annyi fény volt a szobába a gép előtt, amennyi az aktuális helyzetben lazulva éppen elég volt. Alternatív chaten 2 nő kèpbe volt. Beszèlgettünk 1 óràn át kb. Teljesen jól alakult minden olyan szinten, hogy kérdeztèk melyikőjüket akarom. Ezen is túl voltunk.
Már 22 éves nő arról is beszélt pl, hogy "legalább 2 óra kell a seggemnek". Nevet, elérhetőséget cseréltünk a facebookon. Kiderült hogy vannak közös ismerőseink is. Egyszercsak a választott kéri hogy kapcsoljam fel a villanyt. Utána közli, hogy nemkène elmenni orvoshoz?! "A kopaszodás nem tetszett neki."
Más nővel is beszéltem , de teljesen élőben. Szerinte ez nem problèma. Sok kopaszodó ember van. Ez azért elég kemény húzás volt. Az arcomat látták. Nem takartam ki semmit, esti órában sokan így szoktak chatelni. Ez azért beütött elég rendesen. Ekkora gond nektek a kopaszodás?
Hölgyek! Akinek ezzel nincs problèmája, attól várok üzenetet. Esetleg azzal a cèllal, hogy beszélgetést követően van esèly többre is.
De èn nem írok ràtok, mert szerintem a nők vàlasszák a fèrfiakat és nem szeretnèk tolakodó lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!