Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezzel a hozzáállással csak a saját magam ellensége vagyok?
Figyelt kérdés
Már a 24. életévemet is betöltöttem de ennek ellenére semmilyen jellegű kapcsolatom sem volt a nőkkel. Nem merek feléjük nyitni hiszen azt hiszem, hogy úgysem kellenék senkinek sem amikor van nálam sokkal jobb is. Belenézek a tükörbe és azonnal úgy érzem, hogy igazam is van. Hiába lenne szexuális vágyam teljesen elfojtom magamban. Addig mondogatom magamnak, hogy kevés vagyok a nőkhöz, nem vagyok méltó hozzájuk és természetesen minden téren kevés is vagyok hozzájuk, hogy teljesen el is megy minden vágyam. Már elképzelni sem tudom, hogy bárkinek is jó lennék. Ma már ott tartok, hogy mindenáron távol maradjak tőlük. Odáig fajult a dolog, hogy inkább a munkahelyen átkérettem magamat máshová ahol nincsenek nők hiszen annyira szerencsétlen voltam, hogy nők közé kerültem. Valamilyen oknál fogva mintha tudat alatt az lenne a célom, hogy minél messzebb legyek tőlük és legalább addig sem zavarom őket a jelenlétemmel és undort sem váltok ki belőlük. Szerintetek jól érzem, hogy ebből már nem igazán van kiút?2022. aug. 30. 22:34
1/8 anonim válasza:
De van. Menj papnak. Imádnának azon a pályán mert nem köt le téged a szebbik nem bujasága
3/8 anonim válasza:
Igen és egyet értek a kettessel.
4/8 anonim válasza:
Nem pszichológus kéne ide, hanem egy haver..
5/8 anonim válasza:
Ja és biztos más helyre raknak a munkahelyen akárhányszor melléd kerül egy nő. Kicsit túl toltad.
6/8 A kérdező kommentje:
Egyetlen egyszer kértem és olyan helyre kerültem ahol nincsenek nők. Többször már nem kell kérnem.
2022. aug. 31. 07:53
8/8 anonim válasza:
Fizess egy kurvának, és úgy fogod gondolni, hogy megoldódott az összes problémád.
Hidd el biztos vagyok abban, hogy ezek a csajok jól csinálják, értik a dolgukat, mindössze csak annyit kell csinálnod, hogy pénzt adsz nekik...
És választhatod álmaid legjobbját!
Figyelj, teljesíted az álmodat, legalább nincs az a sok kín és gyötredelem! Úgyhogy hajrá!
UI: Nem muszáj rám hallgatnod, de azért végiggondolhatod mit is csínálsz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!