Nem érzem jól magam a saját korosztalyomba tartozó emberekkel. Nem értek egyet a hozzáállásukkal és szinte semmiben. Ti mit gondoltok?
Mi a kérdés?
Ha az idősebbekkel jobban megérteted magad, kellőképpen azonosulsz a meglátásaikkal, ha az érdeklődési köröd is hasonló, akkor az egyetlen teendőd: az ő társaságukat keresni.
Idősek között is akad infantilis, ahogyan fiatalabbak között is lehet érett gondolkodású egyén.
Hogy mit gondolok? Semmit ¯\_(ツ)_/¯
Teljesen oké, van ilyen, és nem is olyan ritka. Nekem is több barátom 30 feletti, az egyikük orvos, a másikuk tanár, szóval inkább komoly személyiségek, pedig 18/F vagyok. A velem egykorúakkal én sem jöttem ki sosem (kivéve a lányokkal, ők azért másabbak, eleve érettebbek mint mi), szóval ez ellen nem kell tenni semmit.
Ismerek például egy 16 éves lányt akinek a legjobb barátja egy 40 éves férfi. Ne tessék félreérteni.
Szóval van ilyen, nem gondolok erről semmi felettéb fura dolgokat.
Szerintem az emberek nagy része kívülállónak érzi magát. Még azok is, akik a biztonságuk miatt egy bandához csapódnak.
Egy korábbi magyar epizód-sorozatban, ami a tévében futott, megfigyeltem valamit. A nők bajban azonnal a legjobb barátnőjükhöz fordultak, a férfiaknál nem volt ilyen észrevételem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!