Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1/16 anonim válasza:
Azt hogy viszonylag kicsi, pont egy jó maroknyi méretű, és rendkívül hálás vagyok neki, hogy 4 gyerek és tíz év szoptatás után is teljesen vállalható.
3/16 anonim válasza:
Kisebb méret (75B).
Feszes, érzékeny ezáltal jól reagál a kényeztetésre is. Valamint a sportban sem zavar és a hátam sem fáj tőle.
Külön öröm olvasni, amit az #1-es válaszoló írt. Örülök, hogy 4 gyerek után is büszkén vállalod Kedves #1-es.
4/16 anonim válasza:
Semmit. Csábításhoz túl kicsi, lóg, nem ér össze, pushuppal, se szép. Hason feküdni viszont kényelmetlen, szóval utálom.
5/16 anonim válasza:
Amit te a füledben, orrodban - az hogy van. Nem neked kell szeretni hanem a párodnak :)
6/16 anonim válasza:
Ebben a mellben mi a szeretni való? [link] Ugye hogy semmi?! Na ezért nem szeretem az enyémet. Kb ilyen.
7/16 anonim válasza:
Huhh, szomorú, hogy mennyi megfelelési kényszeres, önbizalomhiányos nő van. Kb minden nő fejébe beleverik, hogy csak a nagyon feszes, nagyon formás cicik lehetnek szépek. Hát nagyon nem így van, mert minden cici gyönyörű, az is amit a 6os linkelt.
8/16 anonim válasza:
6. azért ezek elég jó mellek
mindegy, nem baj, az csak jó, ha alacsony az önbizalmad, lehet, hogy leszel olyan hülye, hogy esélyt adsz az ilyeneknek is, mint én
9/16 anonim válasza:
Kedves 6.-os nekem nem lenne bajom azzal a mellel. :3
10/16 anonim válasza:
Semmit nem szeretek benne. Mindíg útban vannak...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!