Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Most akkor jó vagy sem ha egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most akkor jó vagy sem ha egy nő szókimondó?

Figyelt kérdés

Megoszlanak a vélemények, de azt kell mondjam, általánosságban ez úgy megy hogy a netre mindenki írja hogy "amikor egy nő nyitott a szexről beszélni, az dögös". Az sem titok, hogy vannak akik ilyen sztorikat olvasva recskáznak.

De amikor személyesen erre kerül a sor, csak pislognak mint a hal a szatyorban a pasik és nem értik hogy mi van.

Példának okáért egyik kolléga nagyban mesélte nekünk hogy milyen hirdetéseket dobott fel neki a Facebook (AliExpress-ről rendelhető vibrátor), jó fej, imádom, semmi bántó szándéka nem volt, gondolom csak szivatni akart kicsit, várta volna hogy kolléganőmmel piruljunk, jöjjünk zavarba meg hasonlók és adjuk elő a tipikus, csajos "Jaaaj nee, hagyjál már, jaaj, hát mikről beszélsz, jujjciii" dumát (de javítsatok ki ha tévedek). Ehelyett viszont azt kapta, hogy kolléganőm megjegyezte, hogy úgy is jön majd a karácsony, nyugodtan vehetne neki egyet, én meg rávágtam, hogy nekem van ilyen és sz-rt sem ér, gagyi vacak. A pasi csak pislogott, köpni nyelni nem tudott és kiment.

Oké, tudom azt is hogy egyénfüggő, de most akkor mi van?? Beszélhetünk hát a szexről vagy sem??

2022. dec. 29. 23:45
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
15%
Velem nyugodtan 🤷🏼‍♂️ 39F
2022. dec. 29. 23:52
 2/11 anonim ***** válasza:
59%

Ezek szerint nem csak a pasit iskoláztad le de a kolléganődet is:)

Jó kis csaj lehetsz, gondolom ezek után a kolléganőd se erőltette a témát? :)

2022. dec. 29. 23:53
 3/11 A kérdező kommentje:

Akkor tényleg egyénfüggő. :D

Haha köszi. :D Megkérdezte, hogy miért. Elmondtam neki, de utána le is zártuk a témát. Csak meglepett hogy amúgy mindenhol ezt hallom hogy fhuh de szexi erre két mondat és futás xd

2022. dec. 30. 00:01
 4/11 anonim ***** válasza:
28%
munkahelyi szexuális zaklatás?
2022. dec. 30. 00:12
 5/11 StevenUp ***** válasza:
100%

Én kedvelem az olyan nőket akikkel nyíltan lehet mindenről beszélni.

Mondjuk ez a "nyíltan beszélni" dolog sok majomnál kimerül abban hogy a nőt kifaggatják hogy hogyan szeretik ha dugják. Szóval érthető ha a nők tanácstalanok a témában. De tény hogy emberfüggő hogy ki hogy viszonyul ahoz ha egy nő szókimondó. 😀 Szóval részemről pacsi a riposztért

2022. dec. 30. 00:43
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Zseniális reagálás a kollégáidra :D

Azt akarják, hogy elmondjuk, mit szeretnénk. Vagy úgy általánosságban nyíltan beszéljünk igen. Emiatt ők is nyíltabban beszélnek.

Csak aztán vannak azok, akik nyíltan beszélnek bármiről, de fordítva megsértődnek valamiért🤷‍♀️

Pár ,,féfinál" észrevettem ezt valamiért

2022. dec. 30. 01:08
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Ismered azt a videót amikor két kutya vadul acsarog egymásra a kerítés mellett de amikor elhúzzák a kerítést akkor csak csendben pislognak egymásra? Nah, a netes pasik többsége is ilyen. Adja a nagymenőt, de éles helyzetben meg berosál a nadrágba. Ilyen volt a fickó is a munkahelyeteken.
2022. dec. 30. 01:55
 8/11 anonim ***** válasza:
Ha ki tudja önmagát fejezni úgy, hogy azzal nem bánt meg másokat, de a lényeget kimondja, akkor igen.
2022. dec. 30. 07:29
 9/11 anonim ***** válasza:
Nyugodtan lehet róla beszélni. De ez a pasi pl kispályás volt. :D
2022. dec. 30. 07:39
 10/11 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. :) A zaklatásost jelentettem, de a többit köszönöm. :)
2022. dec. 30. 10:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!