Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik, tetszik nektek, ha egy nő szókimondó? Szexuálisan vonzó?
Figyelt kérdés
2020. jún. 26. 07:44
1/13 anonim válasza:
Hát, mit értesz szókimondó alatt egész pontosan?
De amúgy nekem be jön ha valaki őszinte és egyből a lényegre tér.
2/13 anonim válasza:
Igen. Nem feltétlen szexuálisan vonzó (bár van olyan is), hanem általánosan.
Sokkal jobb annál, mint amikor egy nő ködösít, vagy nem mondja el, amit gondol.
És ritka. Nagyon ritka.
4/13 anonim válasza:
Szókimondó nőként állítom, hogy nem tetszik mindenkinek, merthogy "nem nőies". De akinek tetszik, annak nagyon, bár nem feltétlenül gondolnám, hogy szexuálisan vonzónak tartanák, inkább úgy egyébként, a mindennapokban egyszerűbb, kapcsolatban- még ha az egy teljesen szexualitástól mentes kapcsolat is, pl munkatársak vagy ilyesmi. Mégis csak könnyebb kommunikálni valakivel és együttműködni, ha nem kerülgeti egyik fél sem a forró kását. Nekem legalábbis ez a tapasztalatom.
5/13 anonim válasza:
attól függ mit takar, ha szemtelen szinten, akkor nem annyira, de ha képes elmondani a vágyait, akár perverzebb vágyait, az tetszik
fontos a jó kommunikáció
6/13 anonim válasza:
Ha nem esik át a ló túloldalára akkor igen, egyébként sokan össze keverik a bunkóságal, és nem tudják hol a határ, valamint a stílus sem mindegy ilyenkor.
F
7/13 anonim válasza:
Nekem igen, de értelmesen és kulturáltan tegye...
9/13 anonim válasza:
Igen, a barátnőm elég szókimondó, bőbeszédű és a semmiről is sokat tud beszélni :) Néha csak hallgatom, nem is figyelek oda, amit mond és arra gondolok, hogy nagyon megdugnám :) Általában meg is szoktam dugni ilyenkor :)
10/13 anonim válasza:
Én imádom, ha egy nő ki mondja amit gondol, meg jobban ha nem fogja magát vissza, és "mocskosan" beszél.
Engem felizgatott mindig is...
F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!