Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogyan küzdhetném le ezt az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan küzdhetném le ezt az érzést, hogy kevesebbnek, értéktelenebbnek érzem magam azoknál, akiknek több szexuális partnerük volt, mint nekem?

Figyelt kérdés
Meglehetősen későn veszítettem el a szüzességem. 23 múltam, mikor erre sor került. Addigra az összes közeli ismerősöm, barátom, családtagom sokkal több párkapcsolati és szexuális tapasztalattal, partnerrel rendelkezett mint én. Korábban háromszor is nyilvánosság előtt megaláztak a szüzességem miatt. Fiúk és lányok is kinevettek. Ezt azóta sem dolgoztam fel teljesen. 31 éves koromra csupán 4 nővel feküdtem le. A legutóbbi partnerem ennél jóval több férfival feküdt le. Annak ellenére, hogy az élet minden területén előrébb tartok nála, ezért az egy dologért mégis kevesebbnek érzem magam nála. Megpróbáltam prostikkal kompenzálni, de csak rosszabbul éreztem magam. Mit lehet ezzel kezdeni? Józan ésszel belegondolva ez nem egy lóverseny, pontozásos sportág, mégis ezt érzem...

2022. dec. 29. 19:30
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Hidd el, az, hogy az élet minden más területén előrébb jársz a társaidnál, később jobban kifizetődik, mintha több szexpartnered lett volna.
2023. jan. 1. 14:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!