Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan küzdhetném le ezt az érzést, hogy kevesebbnek, értéktelenebbnek érzem magam azoknál, akiknek több szexuális partnerük volt, mint nekem?
Te aztán későn erő típus vagy Töki.
Na figyelj! Mások véleményevel soha nem kell foglalkozni? Így alakult ez van 31 évesen meg beledughatod a fel vilagnak a…. Az a múlt a jövő meg olyan legyen, ahogyan te szeretnéd!
Engem ez sosem vonzott. Sem az hogy minél több pasival fekudjek le, sem az hogy a pasi előttem szexeljen 20 csajjal
Voltam olyan pasival aki 4 csajjal fekudt le, viszont ebbol az egyik 4,5 eves kapcsolat volt es olyan jo volt hogy hitetlen
Szerintem nem a számok számitanak hanem hogy mennyire vagy tapasztalt, egy novel ha egyutt vagy evekig nagyon sok tapasztalatot gyujthetsz, sok uj dolgot kiprobalhatsz, nem kell ahhoz 30 nővel szexelni.
Pszichológus, meg a leszarom tabletta.
Kb senkit nem érdekelsz, sem hogy kivel szexelsz, sem az hogy mikor, ez a fejedben van.
Semmivel sincs nagyobb esélye egy tartalmas, harmónikus kapcsolat kialakítására egy olyan veled egykorú pasinak, aki túl van 20-30 kalandon.
Nem ezen múlik. Sőt, az is lehet, hogy pont emiatt választ téged egy értékes nő, egy olyannal szemben, aki lekúrta a fél várost.
F 52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!