Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogyan küzdhetném le ezt az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan küzdhetném le ezt az érzést, hogy kevesebbnek, értéktelenebbnek érzem magam azoknál, akiknek több szexuális partnerük volt, mint nekem?

Figyelt kérdés
Meglehetősen későn veszítettem el a szüzességem. 23 múltam, mikor erre sor került. Addigra az összes közeli ismerősöm, barátom, családtagom sokkal több párkapcsolati és szexuális tapasztalattal, partnerrel rendelkezett mint én. Korábban háromszor is nyilvánosság előtt megaláztak a szüzességem miatt. Fiúk és lányok is kinevettek. Ezt azóta sem dolgoztam fel teljesen. 31 éves koromra csupán 4 nővel feküdtem le. A legutóbbi partnerem ennél jóval több férfival feküdt le. Annak ellenére, hogy az élet minden területén előrébb tartok nála, ezért az egy dologért mégis kevesebbnek érzem magam nála. Megpróbáltam prostikkal kompenzálni, de csak rosszabbul éreztem magam. Mit lehet ezzel kezdeni? Józan ésszel belegondolva ez nem egy lóverseny, pontozásos sportág, mégis ezt érzem...

2022. dec. 29. 19:30
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
60%

Te aztán későn erő típus vagy Töki.

Na figyelj! Mások véleményevel soha nem kell foglalkozni? Így alakult ez van 31 évesen meg beledughatod a fel vilagnak a…. Az a múlt a jövő meg olyan legyen, ahogyan te szeretnéd!

2022. dec. 29. 19:34
 2/11 anonim ***** válasza:
78%
Mi a frászért foglalkozol mások életével??????
2022. dec. 29. 20:16
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Engem ez sosem vonzott. Sem az hogy minél több pasival fekudjek le, sem az hogy a pasi előttem szexeljen 20 csajjal

Voltam olyan pasival aki 4 csajjal fekudt le, viszont ebbol az egyik 4,5 eves kapcsolat volt es olyan jo volt hogy hitetlen

Szerintem nem a számok számitanak hanem hogy mennyire vagy tapasztalt, egy novel ha egyutt vagy evekig nagyon sok tapasztalatot gyujthetsz, sok uj dolgot kiprobalhatsz, nem kell ahhoz 30 nővel szexelni.

2022. dec. 29. 20:23
 4/11 A kérdező kommentje:
Nem akarok foglalkozni mások életével. Ez az alacsony önbizalom miatt van így. Mindig másokhoz mérem magam és rendre alul szoktam maradni...
2022. dec. 29. 20:54
 5/11 anonim ***** válasza:
Magadnak, és ne másnak felelj meg.
2022. dec. 29. 21:35
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Menj ez pszichológushoz, ha ezeket a traumáidat meg gátjaidat sikerül feloldani, akkor sokkal jobban fog menni az ismerkedés, és nem fogod másokhoz mérni magad feleslegesen. Hajrá!
2022. dec. 29. 21:50
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Pszichológus, meg a leszarom tabletta.

Kb senkit nem érdekelsz, sem hogy kivel szexelsz, sem az hogy mikor, ez a fejedben van.

2022. dec. 29. 21:56
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Csodálkozom, hogy miért nem az alap problémád kezeled, ami egy kora gyerekkori eredetű önértékelési zavar. Az élet minden területén sokkal jobb lesz, ha önismereti munkát végzel.
2022. dec. 29. 21:57
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Semmivel sincs nagyobb esélye egy tartalmas, harmónikus kapcsolat kialakítására egy olyan veled egykorú pasinak, aki túl van 20-30 kalandon.

Nem ezen múlik. Sőt, az is lehet, hogy pont emiatt választ téged egy értékes nő, egy olyannal szemben, aki lekúrta a fél várost.

F 52

2022. dec. 30. 01:17
 10/11 anonim ***** válasza:
9-esnek teljesen igaza van. Nem kell másokkal foglalkozni.
2022. dec. 30. 07:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!