Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az normális ha egy anya megdicséri a fia méretét?
Figyelt kérdés
A párom mesélte hogy ez kamasz korában megtörtént vele. N2022. dec. 29. 13:02
31/47 anonim válasza:
Ebben a témában tudok nyilatkozni. Én küldtem a farkamról fotót a neten a barátomnak. Any "véletlenül" meglátta, hogy küldtem. Fél órát ordított, hogy ne pasizzak, hanem nőzzek. Aztán később megdicsérte a méretem és nagyon kellemetlen volt.
34/47 anonim válasza:
Az lenne a normális ha anyud az én farkamat dicsérte volna meg, az hogy a tiédet az beteg dolog.
35/47 anonim válasza:
33 a búzát nem tudom értelmezni. Ha kifejted, akkor esetleg.
37/47 anonim válasza:
36. Mármint a=i? :) Igen. De itt nem a szexuális identitás volt a kérdés. Így történt, így meséltem el.
38/47 anonim válasza:
Sok embernek nem tudom mi a fura ebben.
Most ha véletlen meglátja miért baj ha azt mondja, hogy "neked bincs mit szégyelned vagy a lányok szeretni fogják" stb...
39/47 anonim válasza:
38. Amit írsz alapjában normális is lehetne, ha eleve úgy neveli ahogy kell és a szexről nyiltan beszélnek. Akkor ha tényleg véletlenül veszi észre és megmondja, hogy mit gondol, az normális lenne.
Mi nem így lettünk nevelve és nálam nem véletlenül vette észre, hanem alapos kutatómunkával a magánügyeimben. Így viszont már kellemetlennek tartottam.
40/47 anonim válasza:
Én pedig a válaszodra reagáltam, nem a kérdésre.
Heteroszexuális kategóriában válaszoltál, szóval vállald azt, ha beszólnak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!