Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A 30 év feletti, szüleikkel élő férfiak többnyire prostituáltakkal szexelnek?
Szerintem ti összekeveritek a szülőkkel élő férfiakat a szülőkkel élő ÉS munkanélküli, szüleiken élősködő férfiakkal. Az első opciónál simán megoldható a szex. Van búvóhely, kocsi vagy éppenséggel a nő rendelkezik saját lakással. Nálam ez soha nem okozott problémát.
A párkapcsolat már más tészta. Akkor tényleg lepattintanak a nők.
Bár nő vagyok, de ismerek egy pár 30 feletti otthon, még szüleivel lakó férfit.
Szerintem ezzel nincsen gond. Van munkája, mindene megvan, de inkább félreteszi a pénzt, minthogy albérletet fizessen. Arra gyűjt, ha megtalálja azt, akivel együtt akar majd élni, akkor ne legyen gondja.
Szerintem azért nem kell elköltözni, hogy mert egyedül legyen.
8
Előbb fekszenek meg egy mama hotelesnek, mint egy hozzád hasonló putrisnak.
15!
Minden esetben megalázod magad, mert mindene esetben pénzért szexelsz.
Ezt benézted, mert sose szexeltem
Aki tetszett, annak nem tetszettem, más meg nem érdekel
K***hoz meg nem megyek, még ha ő fizetne nekem, akkor se
#17.
Azért nincs senkid mert magad helyett másokkal foglalkozol és ismeretlen emberek felett ítélkezel… Sokkal szánalmasabb vagy mint a prostik, vagy azok akik prostihoz járnak.
Aki prostihoz jar az is szánalmas csak nem mert bevallani magának, lelke mélyén szégyelli magát hogy ingyen nem kap nőt
Ja meg a prosti is szánalmas hogy vadidegenekkel dugatja magát pénzért
Egy ilyen ismerősöm egy nála 15 évvel idősebb, de jó karban levő elvált nőhöz járogat.
Egy másiknak a munkahelyén van egy hasonló kapcslata.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!