Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A prostituáltak óradíjai...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A prostituáltak óradíjai azóta szabadultak el ennyire, amióta a tinder és hasonló jelenségek miatt sokkal magasabbak a nők igényei?

Figyelt kérdés

Bocsánat, talán nem fogalmaztam elég pontosan, tehát a nők igényei JOGOSAN "magasak", amik valójában nem magasak, csak a "férfiak" nem tudják megugrani, mert helyette a számíttógépet nyomkodják és játszanak, nem gyúrják ki magukat és hasonló dolgok.

Én nem vettem igénybe ilyen szolgáltatást, leszámítva azt a helyzetet, amikor kb 8 éve hazavitt egy csaj szórakozóhelyről és összejártunk vagy 2 honapig mire kiderült hogy nem csak fogászati asszisztensként dolgozik...

Neki akkor 15 ezer volt az óradíja, és egy ilyen tényleg semmi extra nőre kell gondolni, talán annyi volt az extra, hogy vékony volt és kislányosan nézett ki.

Most meg elhatároztam,hogy nem szeretnék rákos lenni a rengeteg elszenvedett elutasítás miatt és azokból a nőkből sem kérek, akiknek kellek, és szeretnék végre olyan nővel szexelni, amilyet én választok.

És igazából tök jó lenne egy átlagos kinézetű nagy mellű, nagy popsival rendelkező 20-25 éves lány, de sajnos prostik között nem nagyon van ilyen ahogy néztem, csak eléggé leharcolt viseltes kinézetű egyének, ami érthető is(!), de már azokra is ilyen 50-60 ezer van kiirva alapból.

A fullos nőkre meg ilyen 300 EUR is 1 órára ami azért már tényleg elér brutál, mert anno ők voltak az 50 ezres kategória. Persze akkoriban még nem voltam eleresztve pénzzel, úgyhogy nem nagyon tudtam volna kifizetni.

Most azért elég jól állok anyagilag, de 100+ ezer forint egy óráért azért álljon már meg a menet egy kicsit. Mindenben van egy lélektani határ.

Most értitek, ha van egy maffiózó vagy egy politikus vagy hasonló nagy kutya és egész estére oda van neki rendelve 8-10 fullos csaj, akkor az kapásból 8-10 millió forint csak ezeknek a nőknek a javadalmazása? Plusz még amit a kerítő kér, plusz még a helyszin, étel-ital dj, személyzet, stb.

15-20 millába kerülne egy kis lelazulás? Anno a Portik korszakból olvasgattam ilyen sztorikat, hogy 1-2 milliót elvert egy este a csávóka, mondjuk akkor igy simán belefér hogy az most 10-20 milliót jelent.

Hiszen akkoriban még 30-40 ezreket kerestek az emberek, most meg 3-4 száz ezreket

2022. okt. 26. 16:20
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Azóta mentek el ennyire az árak amióta azt kell nézni hogy 200 vagy 2000 forint a kenyér..
2022. okt. 26. 16:38
 2/10 anonim ***** válasza:
99%

Gumi ára nem lett drágább?

Tusfürdő?

Smink?

Élelmiszerek?

Ruhák?

Albérlet?

10 éve kb 12 ezerből anált is engedték, most már 30-40 közt hirdetnek ugyanazok.

2022. okt. 26. 16:39
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Ez egyszerű gazdasági kérdés. Ha csak valahol valamelyik suliban tanultál volna kis közgazdaságtant, akár mellékes tárgyként, nem is tennéd fel.

Annyit kérnek a lányok, amennyit az ügyfelek hajlandók fizetni. Ha nem lenne, aki ezt kifizeti, lejjebb vinnék az árakat, hogy ne haljanak éhen. Ha pedig van, aki ezt kiperkálja, hát hülyék lennének olcsóbban csinálni.

Egy politikusnak, vagy bármilyen befutott embernek meg hidd el, hogy nem esik nehezére minden hétvégén kifizetni a 8-10 milliót érte.

2022. okt. 26. 16:49
 4/10 anonim ***** válasza:
87%

Ez hülyeség. 10éve 10-15ezer volt egy óra. Most 25-30ezer. A pénzünk közben kevesebb, mint feleannyit ér, ezért a megélhetési költségeik miatt emeltek.

Válság idején az emberek a szolgáltatásokból vesznek vissza, tehát az elkövetkező pár évben valszeg csökken a kuncsaftok száma.

2022. okt. 26. 17:17
 5/10 anonim ***** válasza:
#4 ez csak a "megélhetési prostikra" igaz. A kérdező pedig pont egy igényesebb nőt szeretne. Azok pedig nem a kenyér ára miatt emeltek. Ahogy a kuncsafjaik sem veszik észre a magasabb árakat.
2022. okt. 26. 17:46
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a luxusprostik meg azért emeltek nagyobb arányban, mert a gazdagok gyorsabban gazdagodnak mint valaha. Egymással versenyeznek a legjobb javakért és ez felhajtja az árakat.
2022. okt. 26. 17:51
 7/10 anonim ***** válasza:
66%

Nem tudom… Most mennyi egy átlag lakásos nővel egy alap óra?

Én 2017-2018 között voltam 3nál, mindhárom 15 volt egy órára. Extrát egyiktől sem kértem, az egyiktől kértem + félórát és azért + 6 ezer forintot kért. Én akartam adni neki hat helyett egy tízest, de nem fogadta el, mindenképpen akart visszajárót adni.

Nem tudom, hogy miért, meg is lepődtem… Nem valami célzás volt, mert nagyon kérte, hogy menjek még vissza máskor is (ugyan megígértem, de nem mentem).

Ez pont egy 20 éves csaj volt, de a másik kettő az milf kategória volt…

Szóval annó mindegyik 15 ezret kért egy óráért.

Illetve akkor még rajtuk kívül beszéltem telefonon elég sok lánnyal és mindenki ennyit kért, a nagyon extra külsejűek kértek volna egy húszast…

És mennyi volt akkor a minimálbér?

127.500 Ft. Mennyi volt átlagosan mondjuk a tej mint alap élelmiszer? Olyan 180 forint.

Aztán 2020-ban is voltam egy hirdetőnél, Ő 20.000 volt egy alap órára, minden extrájával együtt 26.000. A helyszínen 2 órára akartam módosítani, ami 52 lett volna, de csak 50 volt nálam zsebben, ezért beérte annyival is.

Mindenesetre az alap órája az 20 volt…

Előtte is beszéltem több lánnyal is, akkor már többen kértek 20at mint 15öt, de akadt olyan is még mindig aki csak 15-öt kért.

Mennyi volt ekkora a minimálbér?

161.000 forint. Elég sokat nőtt 2-3 év alatt, de persze főleg az infláció miatt (szerintem, biztosan nem tudom. A lényeg, hogy kevesebbet ért a pénz, senki nem élt sokkal jobban ettől az emeléstől).

Mennyi volt ekkora a tej? 263 forint.

Utána 2022-ig nem voltam hirdetővel, de most augusztusban voltam. Akinél voltam az 20-at kért egy órára, de egy extrával együtt 25-öt kért és lehúzós is volt, ez volt az első lehúzósom… A saját bénázásom miatt egy 30-at is ott hagytam nála és nem kaptam szinte semmit, végül pedig 18 percet maradtam csak.

Mindenesetre most nem hívtam fel annyi lányt, csak hármat, de 15 ezres ajánlatokkal nem találkoztam.

Kettő kért 20at, egy 25öt az alap egy órára.

Mennyi most a minimálbér? 200.000 forint. Mennyi a tej? Adatot nem találtam, de 400 alatt nem nagyon van a liter…

Szóval az élet nagyon drágul, a lányok is egyre drágábbak lesznek, mivel szeretnének ugyanazon az életszínvonalon élni…

De én azt gondolom, hogy lassabban növelik az áraikat, mint ahogy a termékek árai növekednek és ha mondjuk 2012 óta néznénk az életszínvonalúkat, akkor az a mai napig szép lassan, de csökkent.

Én rendesen csodálkozom, hogy egy átlag lakásos prosti 1 óra az most nem 40-50től kezdődik…

Igaz, mondom, most nem kérdeztem meg annyi hirdetőt mint régebben, lehet csak pont olcsóbbakat hívtam fel és a többi meg drágábban dolgozik, nem tudom.

2022. okt. 26. 18:20
 8/10 anonim ***** válasza:

A k.rvák árát ugyanaz szabályozza mint bármelyik másik piacot: a kereslet-kínálat egyensúlya. Azért emelkedtek az árak mert:

- nőtt az átlagjövedelem is, azaz több pénzt tudnak otthagyni a k.rvánál, illetve nem fog annyiért dolgozni egy lány amennyit árufeltöltőként megkapna;

- a turistáknak még mindig olcsóbb a magyar k.rva mint a külföldi, ahol 100 eurónál kezdődik 45 perc, sok Bp-i prosti a turistákhoz lövi be az árakat;

- nőtt az infláció.

2022. okt. 26. 19:54
 9/10 anonim ***** válasza:
7 - nőknél az óra már 30-tól kezdődik (natúr franciával, szex), egy igényes travi elkér már 40-et is simán, bár a legtöbbje mindig is drágább volt, mint egy nő.
2022. okt. 26. 21:35
 10/10 anonim ***** válasza:

7-es

40-50-től kezdődne, szerintem akkor igencsak megcsappanna a forgalmuk.

2022. nov. 1. 10:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!