Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ebben az országban minden nőnek csak az számít, hogy milyen anyagi körülményekkel rendelkezik az adott férfi?
Figyelt kérdés
2022. dec. 27. 17:09
1/16 anonim válasza:
Nem, az hogy milyen magas vagy.
2/16 anonim válasza:
Nem. Ha így lenne, akkor csak a gazdag férfiaknak lenne párja.
3/16 anonim válasza:
Magasság, jóképűség, test, pénz. Változó, hogy melyik nőnél mi van az első helyen.
4/16 anonim válasza:
Igen, de ezzel mi a bajod? Mindenki a legjobbat szeretné magának
5/16 A kérdező kommentje:
Szerintem már egyre inkább csak a jómódú, és főként saját lakásban vagy albérletben élő férfiaknak van párjuk, a többinek pedig csak prostik jutnak.
2022. dec. 27. 17:14
6/16 anonim válasza:
Ja, hát ha hülye vagy, kérdező...
vagy megint te vagy a napiincel?
7/16 anonim válasza:
Miért ha nem saját lakásban vagy albérletben él akkor hol? Gondolom a szüleivel, arra még sorry nincs igényem, hogy a mamahotelba kelljen menni randizni.
Az anyagi jólét nálam abban kimerül, hogy ne én tartsam el őt, de másban nem számít. Az első párom csóró egyetemista volt anno, és az ápoló anyja nevelte szóval nem a pénzről szólt. A második is az anyjával élt és nem keresett sokat. Nem számít
8/16 anonim válasza:
Sajnos igen, hacsak nem vagy TVsztár, vagy maga Chris Hemsworth személyesen.
9/16 anonim válasza:
Nekem csak az számìt hogy jól nèzzen ki, és hogy jó legyen az ágyban.
10/16 anonim válasza:
Nem csak az számít, számos egyéb követelménynek is meg kell még felelned.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!