Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nyalják ki a prostikat?
Betegség? Egyetlen prostitol sem kaptam el semmit. Nem félek, ha félnék, akkor nem élvezném az életet. Nem ülnék fel a hayabusara suhanni egyet, nem járnák síelni, nem űznék semmi sportot stb.
Nem félek semmitől így a betegségektől sem. Olyan nőkkel is voltam már együtt, hogy csoda, hogy nem kaptam el semmit. Élvezet és a félelem nem férnek meg egymás mellett.
:DDD
Grat., a #10-től mindenkinek megjött a kedve, meggyőző volt:)
#11 egyrészt a covidban meghaltak is sacc ezt mondják. másrészt az is kérdés, hogy a barátnőid elkaptak e valamit. pl hpv.
amúgy a másik dolog, hogy a beszámolók alapján nem csak kinyalják őket, de úgy tűnik ebből valami ego kérdést csinálnak és valahogy ez kell az önbecsülésüknek, hogy a prosti élvezi az ő nyalását. ez is elég weird.
17#, 11es vagyok, sejtettem, hogy irónia :D ilyet senki nem gondol szerintem komolyan 😅😅
14# ha a covidban meghaltak, akkor hogyan mondják ezt?
A másik én nem oltattam be magam, mert abszolút leszartam ezt a divatvirust xd meglehet kövezni, de semmilyen szabályt nem tartottam be és nem is tervezek, mert mindent full hülyeségnek tartok.
A harmadik, nem félek a haláltól. Ha eljött az időm, hát eljött.
Mivel volt balesetem és műtétem, ki voltam vizsgálva nemi dolgokra, láttam az eredményeim és nem kaptam el semmit.
Én nem azért nyalom ki a prostit, hogy sikerélményem legyen. Az van prosti nélkül is. Egyszerűen csak azért, mert van mikor nincs kedvem udvarolgatni a szexért és egyszerűbb elmenni egy prostihoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!