Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mennyire torzítja a személyisé...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire torzítja a személyiséget..?

Figyelt kérdés

...ha valakinek vannak érzelmi és vagy szexuális vágyai, de felnőtt kora ellenére sem volt még része soha semmi intimitásban egy másik emberrel?

Fiuk vagy lányok pszichéje károsodik jobban ilyenkor? Hány éves korban (f/l különbözik ?) lehet ezt még visszafordítani, és teljesen kigyógyulni az incelségből/femcelségből?

Melyik nemnek nehezebb az áttörés, és miért?

2022. dec. 27. 15:09
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
34%

Jaj ez a hülye példa ha egy lány elmegy buliba akkor 50-böl 48 pasi megdugná, fordított esetben még nem lenne semmi.

1. Az közel nem mindegy, hogy hogy néz ki a nő, sokakat szerintem bottal se piszkálna meg a többség.

2. Ha mégis, akkor nem a férfiakról mond el valamit az, ha mindegy csak lyuk legyen alapon bárkit a farkukra húznak válogatás nélkül?

3. Egy magára valamit is adó nő, olyan férfit keres aki normális. Még akkor is, ha csak szexröl van szó. Ergo ha elmegy egy buliba és az első jöttment pasival lefekszik a bemutatkozás után, akkor valószínűleg az egy baromi rossz szexuális élmény lesz. Amiért még meg se éri elmenni valahova. Nekem voltak már hosszabb rövidebb kapcsolataim amik a szex miatt alakultak ki, és ott is kell a kémia, a szimpátia, meg hogy tudjunk beszélgetni a másikkal. Szóval ez az elmegyek buliba és mondom hogy baszni akarok egyszerűen nem életszerű, mert hús vér emberekről beszélünk.

2022. dec. 27. 17:32
 22/22 anonim ***** válasza:
Véletlenül se fogd fel, hogy most az esélyekről és a lehetőségekről beszéltem.
2022. dec. 27. 17:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!