Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mennyire torzítja a személyisé...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire torzítja a személyiséget..?

Figyelt kérdés

...ha valakinek vannak érzelmi és vagy szexuális vágyai, de felnőtt kora ellenére sem volt még része soha semmi intimitásban egy másik emberrel?

Fiuk vagy lányok pszichéje károsodik jobban ilyenkor? Hány éves korban (f/l különbözik ?) lehet ezt még visszafordítani, és teljesen kigyógyulni az incelségből/femcelségből?

Melyik nemnek nehezebb az áttörés, és miért?

2022. dec. 27. 15:09
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
14%

Szerintem a lányoknak könnyebb dolguk van. Hiszen még ha nem is túl vonzó vagy jó alakú, akkor is nagyon hamar talál valakit. Lehet hogy csak szexre, de ha máshogy nem, hát úgy is el lehet kezdeni ezt a témát.

Mellesleg személyes foglalkozást vállalok nőkkel, pénzvisszafizetési garancia mellett.

2022. dec. 27. 15:11
 2/22 anonim ***** válasza:

"...ha valakinek vannak érzelmi és vagy szexuális vágyai, de felnőtt kora ellenére sem volt még része soha semmi intimitásban egy másik emberrel?"

Semennyire. Az torzíthatja, ha a hiányérzet megszüntetésére káros megoldásai vannak.

2022. dec. 27. 15:17
 3/22 anonim ***** válasza:
21%
Lányoknak nehezebb, mert a fiúknak természetes, hogy nehéz, de a lányok többségének nem annyira nehéz, hogy senki ne közeledjen hozzájuk és aki mégis ilyen, azt nagyon elítélik.
2022. dec. 27. 15:21
 4/22 anonim ***** válasza:
45%

Nagyon maximum 25 éves kor felett már azzal okozna több kárt, ha mégis szexelne valakivel, ha férfi ha nő…. Ekkorra már a személyiség része lesz

Én 28 éves nőként vagyok szűz és már félnék is bármit csinálni mert felnek hogy megőrűlnék miatta….

2022. dec. 27. 15:21
 5/22 anonim ***** válasza:

Ne keverjük a dolgokat.

Incel az, akinek MÁR torzult a személyisége, és utál mindenkit. A férfiakat és a nőket IS.

A #3 pedig nagyon vicces, a kicsavart logikájával: azért nehezebb, mert könnyebb... hát...

Az ember társas lény. Ha ez nem jön össze, az nem használ neki!

De ki lehet belőle gyógyulni, csak egyre nehezebb.

2022. dec. 27. 15:26
 6/22 anonim ***** válasza:
5 Nem ezt mondtam. Azért nehezebb, mert fiúból viszonylag sok ilyen van, lányból nagyon kevés. Ezért nézik máshogy.
2022. dec. 27. 15:31
 7/22 anonim ***** válasza:
61%

Teljesen mindegy, hogy nézik.

Lányként van 1000+1 lehetőséged, MOST RÖGTÖN. Az nem nehéz.

Az a nehéz, hogy minőségi kapcsolatod legyen.

Fiúként meg van 0, vagy 1 lehetőséged. Mondjuk havonta. Minőségi kapcsolat majd akkor lehet, ha már túl vagy a kezdeti próbálkozásokon, az mennyi idő is?

Na, ez ugye nyilván nem nehéz? Ez a könnyű, szerinted?

2022. dec. 27. 15:38
 8/22 anonim ***** válasza:
Nem mondtam, hogy könnyű. Azt mondtam, hogy mivel sok más fiúnak is ugyanilyen nehéz, ezért nem annyira kirívó ez. Pont az a rossz egy lánynak, hogy csak mert lány, már egyből olyan lányokhoz mérik, akiknek száz, meg ezer jelentkezőjük van, mert még ezek sem annyira magas számok. Egy olyan lány, akinek nulla jelentkezője van, sokkal rosszabb helyzetben van a lányok átlagához képest, mint egy ugyanilyen fiú a fiúk átlagához képest.
2022. dec. 27. 15:55
 9/22 anonim ***** válasza:

Senkit nem érdekel, hogy mihez mérik.

Ha neked 5 perc valakit keríteni, másnak meg 5 hónap, akkor neked könnyű, a másiknak meg nehéz.

Ez van.

2022. dec. 27. 16:26
 10/22 anonim ***** válasza:
Nem találok 5 perc alatt, ezt csak te sulykolod. Erről beszéltem, hogy nem tudod elképzelni, hogy egy lány ne találjon 5 perc alatt fiút, mert ez annyira természetes a legtöbb lánynak. Egy fiúnak nem szégyen, ha nem talál könnyen valakit, egy lánynak igen.
2022. dec. 27. 16:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!