Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek a teltebb lányok nyitottabbak szexuális téren?
Figyelt kérdés
2022. dec. 26. 12:33
2/13 anonim válasza:
tobb mindent megtesznek hogy kompenzaljak a dagadt testuket
4/13 anonim válasza:
Tapasztalataim szerint a nő egyéniségétől függ, mire és mennyire nyitott.
5/13 anonim válasza:
Talán akkor, ha nem igazán volt addig partnerük, pedig igényelték volna. Ebben az esetben talán könnyebben tudtára is adják a nekik tetsző jelentkezőnek, hogy mehet a dolog. 😎
6/13 anonim válasza:
2. De azt is a tudtodra adják, ha kicsi a nemiszerved. Ne aggódj, ők lefogynak.
Általában nyitottabbak és sok esetben aktraktívabbak is, aktívak. Nem tengericsillag pózban fekszenek.
Ugyan én izmosan husis vagyok, mondhatni annyira nem telt. De vannak ismerőseim, akik ilyenek. Ez férfiakra is igaz, sok esetben kompenzálnak. :)
8/13 anonim válasza:
7. Külsőre biztosan, egyébként nem igazán. :D
9/13 anonim válasza:
Volt szerencsém mindegyikhez. Tehát vékony nagyon nyitott, telt nagyon nyitott és mindkét testalkatból zárkózott is.
10/13 anonim válasza:
Én huszonévesen nagyon nyitott voltam. Noha nem kezdemènyeztem, és nem mondtam semmit, de látszott rajtam, érződött a kisugárzásomon, hogy örökké “éhes” vagyok. Szerintem ez taszította a férfiakat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!