Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én vagyok a rossz mert nem akarok addig tovább lépni amíg nem oldjuk meg a szexben a gondjaikat?
Gondok vannak a mennyiséggel és a minőséggel is, ő azt mondja hogy ideje van tovább lépni és házasodni, mire én azt mondom hogy ha nem oldjuk meg a gondjaikat akkor nem érdemes erről még beszélni.
Szóval ti mit gondoltok erről?
Ha már most rossz a szexuális élet, azt a házasság nem oldja meg. Sőt, idővel rosszabb lesz.
Ne házasodjatok meg addig, amég nem oldjátok meg.
Nagyon-nagyon jól látod!!! A rossz és/vagy kevés szex éket fog közétek verni, folyamatosan kielégítetlen, frusztrált leszel, ideges, türelmetlen a pároddal. NE vágj így bele a házasságba, gyerekvállalásba meg pláne!
Hogy "javulni" fog-e... hát tudod van amikor két ember az ágyban nem illik össze. Nem kell erőltetni, nem passzoltok - ahogy a földön lévő másik 4 milliárd emberből sem mindenkivel. Azt az egyet keresd meg akivel ez is klappol!
Szerintem a párod kissé kétségbeesett. Inkább attól fél, hogy esetleg egyedül maradna.
Jól gondolod meg, jó-e ez neked, és ha nem, ne alkudj meg vmi langyos fosban, mert a hátralévő életed minőségéről van szó. Tejesen jogos, ha neked ez nem elég, csak te mondjuk bátrabb vagy lépni, a párod meg esetleg nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!