Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire gáz hogy csak a szex érdekel és mást nem is akarok kapni egy nőtől?
Úgy lenne ideális ha x időnként átjönne hozzám vagy én hozzá, kúrunk hatalmasakat, aztán viszlát.
A kapcsolattól borzongok.
F/32
Én is így vagyok, és az a baj hiába mondom el azt hogy csak barátkozni akarok. Megkúrom párszor meg stb, aztán már átakar ölelni, és azt hiszi lehet valami. wtf
27/F
Nagyon gáz.
Hiányoznak az érzelmeid.
Meg sem érdemled, hogy egy nő szeressen!
Talán féltek a kötöttségtől és a vele járó felelősségektől .
27 évesen azért már illene eldönteni , hogyan akarod élni a hátralevő életedet , mert az a ( saját tapasztalatom ) hogy 30 éves korig a férfiak s nők válogathatnak , de az fölött már elkezdik őket is válogatni , így a kor előre haladtával egyre inkább " ütközhetnek nehézségekbe , ismerkedés és ( válogatás ) terén .
40 év felettről meg ne is beszéljünk , ott már ritka amikor megfelelőt találsz , pláne ebben a korban , felejtsd el a független s gyermektelen nőket , akiknek extra jó alakjuk van .
A döntés a tiéd !
Baromi gáz. Járj prostihoz, az nem fog ölelgetni, ne aggódj.
Szerencsétlen..
Minek? Ha így is egy csomó lányt a farkamra húzhatok. Isten ments hogy prostihoz járjak, az a balfékeknek való.
köszi, puszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!