Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol ismerekedjek a neten, ha csak a virtuális szex érdekel és élőben nem akarok találkozni?
Figyelt kérdés
Ilyen kategória nincs a társkeresőkben, hogy csak netes kaland.
Bi F. 28
2021. ápr. 1. 15:02
1/10 anonim válasza:
Itt pl. Levelezel valamikev és kivered
2/10 anonim válasza:
Itt. Sokan vannak még így itt rajtad kívül.
3/10 A kérdező kommentje:
a "sok" túlzásnak tűnik, mert nem akadtam bele még így senkibe. de örülök, ha ezt valaki privátban megcáfolja. :)
2021. ápr. 1. 15:05
4/10 anonim válasza:
Sokan csinálnak ilyent, főleg ha még fizetsz is.
6/10 anonim válasza:
Anotalk tele van ilyen emberekkel
7/10 anonim válasza:
Camizére, meg képcserére találsz a legkönnyebben pasit, mivel 99%-uk amúgy sem akar mást. Antontalk, eropolis stb. de szinte bármelyik oldalon hemzsegnek.
8/10 cseppszi válasza:
Külföldi társkeresőkbe van ilyen kategória hogy netsex és cybersex vagy netlove, cyberlove. Ez direkt olyanoknak van akik nem tudnak, vagy nem akarnak kimozdulni nagy távokra de megosztanák a vágyaikat a hozzá hasonlóval.
9/10 anonim válasza:
Én még képcserére sem nagyon találtam senkit,pedig nagyon izgat a dolog. Volt,hogy csak küldtem,vissza meg semmi.
10/10 anonim válasza:
Engem kifejezetten izgat egy ilyen levelezőtárssal való beszélgetés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!