Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nem akarok alárendelt lenni, nem érdekel a bdsm, attól még hordhatok erényövet? 20/L
a barátom állandóan "próbálkozik" és azért venném fel h kicsit abbahagyja
egyben azért húznám is kicsit az agyát vele :)
csak úgy látom ez inkább azoknak való akik a bdsm-et akarják csinálni.. az nem izgat egyébként. tényleg kényelmetlen amúgy?
Hát...őő, persze. Rád is felmegy, csak nem értem.
A lényege ennek éppen a játék lenne. Ha nem vagy partner a játékban szerintem mindegy mi van rajtad. Ha pedig benne vagy akkor akár erényöv nélkül is lehetne veled mit játszani.
De ez persze én vagyok, nem a barátod.
mármint én ezt az egészet úgy gondoltam, amíg nem olvastam utána, h elrejtem a kulcsot és csak akkor mondom meg neki hol van amikor én is akarom.. vagy ez hülyeség lenne?
miért nem használja senki erre? mindenki arra használja h megalázza azt aki hordja.
nem feltétlen alázás, inkább irányítás az erényöv
ha nincs rajtad megerőszakol, vagy miért kellene neked erényöv?
inkább csak érdekel...
a megalázás meg ilyesmi nem izgat egyáltalán, se az h irányítsanak
ha rajtam lenne nem fogdosna, nem próbákozna folyamatosan! ennyi...
Dehogynem érdekel, csak épp nem a megalázás, hanem hogy te írányíthass.
Mit szolnál, ha rajta lenne erényöv és nálad lenne a kulcs. És fel se tudna állni neki, ki se tudná verni, csak ha te megengeded neki?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!