Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nagyon kicsi pénisszel prostih...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon kicsi pénisszel prostihoz menni?

Figyelt kérdés

Szűz vagyok, mivel ~10 cm a merev péniszem és emiatt extrém gátlásos vagyok. Nagyon félek attól, hogy megalázó élményben lesz részem, ha látja egy nő… És ha ez bekövetkezne, utána lehet hogy hülyeséget csinálnék. Viszont 25 éves leszek szilveszterkor… Nagyon vágyom a női érintésre.

Két ünnep között lehet elmennék egy igényesebb lakásos hirdetőhöz, csak ugye a szüzesség is elég gáz ebben a korban, a kis pénisz pedig szintén ciki… Hiába nem tehetek róla.

Vajon “sok” kis péniszű pasi megy prostihoz? Persze ennyire kicsi pénisz az ritka mint a fehérholló.

Ha tudnám, hogy látott már ilyet előttem is a nő, akkor bátrabban bele mernék vágni…

Viszont az a tény, hogy mondjuk 10 éve dolgozik prostiként, több ezer pasival volt már és még így is lehet, hogy én leszek a legkisebb, az nagyon elszomorít.

2022. dec. 24. 13:12
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
98%
Hidd el csak a pénzed érdekli őket. Ugyanúgy hidegen hagyja őket a nagy farkas emberkék, mint a kicsik. Ha nem vagy igénytelen, büdös, bunkó és pénzed van, akkor a kicsivel is azt csinálják, mint a naggyal.
2022. dec. 24. 13:17
 2/23 anonim ***** válasza:
94%

Ugyanannyi kisebb méretű jár mint nagy és tényleg pont leszarják mekkora neked. Még örülnek is neki.

Van néhány aki szeret is kefélni, velük lehet nem lesz nagy élményed.

Vannak akik kifejezetten szeretik az ilyen kis méretűeket, mert befolyásolhatóak és nincs velük sok probléma.

Ezzel a hozzáállással nem leszel valami szimpatikus senkinek, pedig ha megnyerő vagy és gáláns, akkor sokkal többet ki lehet hozni belőlük, mint ahogyan azt írják.

......már amelyiknél

2022. dec. 24. 13:36
 3/23 anonim ***** válasza:
74%

Hát a prostituált egészen biztosan nem fog bánkódni, hogy kicsi a farkad, sőt..

A másik meg, hogy bár legyünk őszinték, gyakorlatilag elkerülhetetlen, hogy ne érjenek negatív csalódások ismerkedés során, esetleg megalázó kommentek is nők részéről. Nem szabad lemondanod a párkapcsolatról, és ha jó a személyiséged, egészen biztosan sok-sok lánynál abszolút nem indulsz hátrányban.

2022. dec. 24. 13:37
 4/23 anonim ***** válasza:
94%
Örül,majd neked,fájdalommentesen jut pénzhez,ha hamar elsülsz az meg még jobb számára.
2022. dec. 24. 13:56
 5/23 anonim ***** válasza:
48%

Az enyembos ekkora, megsem rohogte ki meg senki.

Es pont ugyanolyan nagyon tudok elvezni vele, mint egy nagyfarku a sajatjaval. Vagy meg jobban. ;)

2022. dec. 24. 14:07
 6/23 anonim válasza:
94%

Nekem is picike és sok prostival voltam már, kb. 40-50-el biztosan. Egyetlen egy volt, aki kinevetett miatta és nem is csinált velem semmit és a pénzt se adta vissza.

24/F

2022. dec. 24. 14:18
 7/23 anonim ***** válasza:
79%
így van ő csak örül neki én szintén kis pénisszel mentem ráadásul alacsony és mackós vagyok elsőnek egy molett idősebb nőhöz mentem majd rá találtam az igazán dögös lányokra és ők is ugyan olyan kedvesek,mindig is a telt nők jöttek be de a vékony jó seggű az igazi ha más ért nem akkor azért mert jobban hozzá férsz de komolyan szóval elsőre is választhatsz ilyen csajt sőt annyi hogy a telt idősebb lehet valamivel olcsóbb.
2022. dec. 24. 14:19
 8/23 anonim ***** válasza:
93%
Pénzért szexel.. Szerinted tényleg az érdekli, hogy neked mekkora van? Nem a kis pénisz a ciki, hanem ezek a kérdések.
2022. dec. 24. 14:25
 9/23 anonim válasza:
79%

Nekem a “normál” méret van,17cm.

De kis bohóccal is lehet nagy cirkuszt csinálni.

Technika legyen, az tanulhato.

A többi nem lenyeg.

2022. dec. 24. 14:26
 10/23 anonim ***** válasza:
97%

Én 50+ prostinál voltam az elmúlt években,kialakult egy kép bennem a dologról.

Annak,hogy a kuncsaftnak kicsi van örülnek,hidd el.És legalább minden pózban,vagy popsiba is mehet,nincs nyafogás a méret miatt.Ez nem az ő élvezetükért zajlik.Ápoltság,kúltúrált viselkedés,kedvesség,ezek fontosak nekik!Meg persze hogy fizess.

Menj nyugodtan,én bátorítalak,én is így voltam.

De ne kapj rá,mint én tettem.😆

Fel a fejjel,ne parázz,jó lesz az!!!

2022. dec. 24. 14:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!