Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti mikor szoptatok le először valakit? Barátotokat, vagy csak alkalmi volt? Hogyan vett rá?
Figyelt kérdés
2022. dec. 23. 16:44
31/37 anonim válasza:
17 évesen alkalmi,nem kellet rávennie.
32/37 anonim válasza:
30:Igen... De akkor kérdem én? Akik faszt akarnak szopogatni, azok a vágyakozásaik helyett miért nem keresnek fel egy meleg fórumot? Ott pikk pakk 2 perc alatt kapnak az arcukba egy szaros agyon buzult beteg faszt.... :D
33/37 anonim válasza:
Talán mert írogatni akarnak nem szopni?!
34/37 anonim válasza:
16 évesen, alkalmi, a chat.hu oldalon szedtem fel. A kocsijában. Előre meg volt beszélve, hogy kiverem, vagy leszopom és ennyi. Még a telefonszámom sem adtam meg, a valid nevem sem tudta.
35/37 anonim válasza:
34: és nem lett herpeszed? Vagy valami száj fertőzésed? Nem lehet tudni, hogy az az éppen tiszta, de amugy lehet hogy ritkán mosott pénisz kiben volt az élete során, vagy épp kinek a seggében volt... Erre gondolom nem gondoltál mi? ara sem, hogy ha egy ilyen m@jom így neten ennyire hipp-hopp kapós, akkor mennyi de mennyi páciensnek tett már ajánlatot élete során, és milyen szarokat szedett már össze a f@szán keresztűl, baktériumok, stb. Tudom ez így morbid, de van benne reáció... Nem kevés!
36/37 anonim válasza:
31vagyok.
Igen ez valóban benne van a pakliban,de a többség nem kapel semmit.
Az évek és ismerettségek okán azt mondom ez nem csak szetencse kérdése hanem alkati is. Azaz van olyan aki évekig szopkod mindeféle farkat mert ez a " munkája". És van aki az első mòkustol összeszed valami xart aminek még neve sincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!