Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti mikor szoptatok le először valakit? Barátotokat, vagy csak alkalmi volt? Hogyan vett rá?
Figyelt kérdés
2022. dec. 23. 16:44
21/37 anonim válasza:
Volt amikor mindkettőnek meg külön külön is addig akinek csináltam izgatta a csiklóm a másik pedig ujjazott és a nyelvével játszott iszonyatosan fura élmény volt akkor! 18/f
23/37 anonim válasza:
Az első komoly barátomat. 18 elmúltam már akkor, érdekes amúgy, hogy én sokáig nem mertem a számba venni, pedig egy ideje már volt szex, ő szeretett nyalni, és türelmes volt, nem sürgetett, szépen fokozatosan kivárta amíg megérik bennem az elhatározás és nagyon okosan "megtanított" rá, hogyan csináljam a legjobban.
24/37 anonim válasza:
Azt észrevettétek, hogy a 21-es hozzászóló, aki egyébként a 19-es hsz-t is írta, leleplezte magát? Valójában nem is nő, odaírta, hogy "18/f".
25/37 anonim válasza:
A 19-es 21-es nem ugyan az mert a 19 es HSZ 69% os a 21 es meg 80, dee igen... a 21 es "izgatta a csiklóm" 18/F :D Kicsit érdekes:D
26/37 anonim válasza:
Hol látod a %-ot? Én csak zöld pipákat látok.
27/37 anonim válasza:
26. Telefonon ha nézed az oldalt, és rákattintasz a százalékra.
28/37 anonim válasza:
24. Észrevettem, igen. Valami kamugép, több regisztrációval.
29/37 anonim válasza:
Mit csodálkoztok ezen? itt a java aki lánynak adja ki magát, az valójában fiu, Nem fiu, ink. 40-es krapek.
Az ilyen topikokat ezek keresik, és meg is találják, és írás közben fantáziálnak arról, hogyan lehetnének nők, akik cumiznak. És azt hiszitek hogy most csak viccelek, pedig nem.
30/37 anonim válasza:
29-es. Igazad van, azt hiszem. Így viszont célját téveszti az egész, mert aki valóban valamilyen számára fontosabb kérdéssel jön, az többségében téves és ostoba válaszokat fog kapni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!