Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok többségére ez jellemző?
Kb 16-17 éves koruk óta mindig van párjuk és szexuális életük?
Ismerek egy lányt 3 éve neki folyamatosan voltak ez idő alatt barátai, most 23 éves. Én fiú vagyok de nekem ez a alatt a 3 év alatt senkim nem volt és nem is szexeltem.
Lányoknál tényleg ennyire könnyű dolog és az életük része a szex?
más a barát, más a partner, más, hogy mindig van valakid....
nekünk lányoknak ez ugyanolyan nehéz mint neked, ha komolyan godnlojuk, viszont másik oldalról nézve, elég, ha bugyit villantok és máris van egy csomó kukkoló ismerősőm
annyi a nagy különbség, hogy ha lány vagy és dugni akarsz, dugni fogsz, akár már aznap, de legkésőbb a héten.
Férfiként .. hát ez kissé más.
A legjobb barátnőmre ez igaz, csak neki 13 éves kora óta vannak kapcsolatai (szexuális élete nem, az későbbtől).
Rám meg egyáltalán nem igaz, 19 évesen veszítettem el, és 22 évesen lett az első kapcsolatom. A kettő között szinte semmi nem volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!