Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lidocain kenőcsöt hogy használ...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lidocain kenőcsöt hogy használjátok?

Figyelt kérdés

Orgazmus késleltetésre vettem lidocain kenőcsöt.

Véleményt,tapasztalatot várok azoktól akik használják.

Pontosan hova kenitek? Az egész péniszt,vagy csak a makkot, esetleg csak annak egy részét?

Mennyi ideig van hatása, mennyi idő mire hatni kezd?

A gyakorolj és ne kenegesd válaszokból nem kérek, csak saját tapasztalat érdekel.

2022. dec. 22. 15:16
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Vékonyan kend , mert a nőre is hat.
2022. dec. 22. 15:45
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon vékonyan kend be a makkod és vegyél fel óvszert, mert egyébként a párod sem fog érezni semmit.
2022. dec. 22. 15:49
 3/5 anonim ***** válasza:
45%
Megérett a világ a pusztulásra.
2022. dec. 22. 16:10
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszi, Véknyan az egész makkot vagy csak az alját? én úgy gondolom,hogyha bekenem és 10-15 perc múlva alaposan lemosom akkor a partner nem fogja érezni. Ebben van valakinek tapasztalata?
2022. dec. 22. 17:27
 5/5 anonim ***** válasza:
2. nekem amúgy se szokott 😐
2022. dec. 22. 17:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!