Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha befújom a párom péniszét valamilyen érzéstelenítő pray-vel (pl. lidocain), akkor mi fog történni?
Figyelt kérdés
Felállva fog maradni és hosszabb ideig bírja, vagy lekonyul neki, esetleg valami más?2020. ápr. 3. 09:19
1/11 anonim válasza:
Akkor illik már be is tömni. Igen, oda.
3/11 anonim válasza:
Ha befújod tovább bírja, de óvszert is húzzál rá, különben te sem fogsz semmit érezni.
4/11 anonim válasza:
Optimális esetben csökkenni fog az inger amit a puncid okoz, ezáltal tovább bírja. De ha túl sok van belőle használva, semmit nem fog érezni, aztán szépen lekonyul.
5/11 anonim válasza:
És ha allergiás rá? Akkor max begyullad, esetleg pattanás szerű képződmények lesznek rajta.
Minek fújogatni?
Fújogasd a te nemiszervedet!
6/11 anonim válasza:
Szerintem mennyiség függő ha csak éppen annyira hogy kevésbé érezzen akkor elképzelhető hogy hosszabb ideig tart de ha nem érez mást csak zsibbadást akkor nem hogy rövidebb lesz a menet hanem menet se lesz. De ahány ember annyi féle reakció ha hosszabb menetet akartok akkor valamilyen vágyfokozó kéne egyrészt mert ezek erre lettek kitalálva az érzéstelenítő meg nem.
7/11 anonim válasza:
Úgy tudom a durex csinált kifejezetten ilyen cuccot. Meg biztos sok más anyag is van erre kifejlesztve. Ne fújj oda olyat ami nem oda való..
8/11 anonim válasza:
Valószínű nem tudsz elmenni, én, ha piás vagyok ugyan úgy fel áll, de dugással nem tudok elmenni, volt már, hogy ilyenkor szinte szét dugtam a volt páromat.
9/11 anonim válasza:
Akkor rá üthetsz a kalapáccsal, hogy dagadjon
10/11 anonim válasza:
Nagy valószínűséggel az lesz a vége, hogy nem fog érezni semmit, így kókadt marad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!