Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lidocain kenőcs ??
Figyelt kérdés
Sziasztok van valami káros hatása a lidocain kenőcs hasztálatanak péniszen ?
Ajánlotta eggyik ismerősöm és elég jól bevállt csökkentette qz izgalmat így hosszabb menetet tudtam produkálni elég lazán
2022. ápr. 12. 17:29
2/6 anonim válasza:
Csak annyi, hogy nem érzel semmit utána. Meg a csajod is kap az érzéstelenítőből egy kicsit. Szerintem máshogy próbáld ezt megoldani.
3/6 A kérdező kommentje:
Amikor próbaképpen használtam 10percre bekentem majd megfurodtem jo alaposan megmostam volt utána szex leis jött de nemérzett semmit viszont nekem segített
2022. ápr. 12. 17:40
4/6 anonim válasza:
Érzéketlenebb lesz, rontod a saját élményed, és talán nem is fog úgy felállni. Ha a nőbe is jut, neki is tompul az érzés. Inkább az önkontrollra kéne rágyúrni.
5/6 anonim válasza:
Én sprayt használtam, és nekem is teljesen bejön. Nehezem áll fel, ez az egy hátránya van, de ha már felállt, akkor teljesen jó. És elélvezéskor ugyanolyan jó érzés. A partnerem nem érezte, hogy zsibbadt volna tőle.
6/6 anonim válasza:
Ne kend be az egész makkodat, csak alulról a fitymaféknél.
Húzd vissza a bőrt és hagyd rajta egy kicsit,(akár 5 percig) és jó alaposan megmosva, ahogyan csináltad is, nem fog érezni a partner semmit. Viszont így nem zsibbaszt el teljesen, és még élvezetesebb lesz a szex.
Nagyon hosszú távon nem érdemes használni, mert hozzászoksz, és esetleg nem lesz hatásos pl. egy fogászati érzéstelenítés. Egyébként nem lesz semmi bajod tőle... ja, és nem kell sok belőle..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!