Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más 30 körüli férfi is borzasztóan öregnek látja már a 30 körüli nőket?
32 vagyok, de hihetetlen hogy mennyire lerobbannak a nők már ilyenkorra, van amelyik már erősen ráncos, a bőre meg ilyen aszottas...
A régi osztálytársak 4-5 éve még viszonylag fiatal nőnek tűntek, most már inkább asszonyos a kinézetük...
Nem lep meg hogy a női alkoholisták 30 felett válnak azzá. Hogy lehet feldolgozni hogy pár év alatt a selymes fiatal lányból egy ráncosodó asszony leszel?
F/32
Nagyon sokat csajt láttam, 16-17 évesen bomba test, hozzá formás, cuki baba arc, 25 évesen pedig asszonytest, -
arc..
Ugyanígy, 25 évesen jó, 30 évesen nem.
De látni lehet rengeteg szép 40-est is..
Nem hülyeség a mondás, nézd meg az anyját...
Bár olyat is láttam, aki 20 évesen volt répa lábú, 30 felett pedig bomba csajjá edzette magát.
Tehát egyrészt genetika, de odafigyeléssel, sok munkával vonzónak lehet maradni.
Sztem erre nem lehet egyetemleges, igen/nem választ adni.
A korral adódó változás természetes és hiába edzi magát bomba nővé 30 felett, a kor látszódni fog mindenképp de meg kell különböztetni a "megkeseredett ráncokat" és a "mosolyráncokat".
Előbbi bármit csinál magával, akkor sem lesz vonzó egy hétnél tovább, utóbbinak meg "semmit" nem kell csinálnia magával a vonzódásért.
Fejben dől el a dolog, hogy miként éli meg az ember az öregedést és az is fejben dől el, hogy az ember mit vesz észre a másikból.
Én spec így 36 felé nincs az az isten, hogy 30 alatti nővel kezdjek hiába dudorodik a nadrágom instant egy-egy fiatal csajtól.
Egyébként meg úgy ahogy a férfi is feldolgozza. :D
Én ezt megcáfolom. A párom számomra most is ugyanolyan vonzó, és kívánatos, mint 20 évesen volt, pedig túl van 3 szülésen.
36N, 38F
A koraérett lányok, akik 17-18 évesen már jó nők, 30 felett leharcoltabbak, mint a későn érő társaik. Aki meg oszlop lábakat, ténsasszony testet örökölt, az lehet, hogy addigra lesz a zeniten, ha jól tartja magát. Ettől még lehet nagyon jó az ágyban.
A későn érő lányok is, akiket elől deszka-hátul lécnek csúfoltak, párduc testű milfek lesznek sokszor. A sovány, arányos testű 30-asokra mindig van jelentkező.
Viszont aki eltesped, vagy nagyon elhízik, az tényleg gatyán tud kinézni. A selymes bőr egy dolog, de ha jó az ágyban, a fene se nézi a narancsbőrt, vagy az anyus cicit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!