Borzasztóan prűd vagyok, változtatni akarok ezen, mit tegyek?
17 fiú vagyok; és rá kellett jönnöm, hogy nagyon prűd vagyok.
Mit csináljak hogy ne legyek prűd?
Ez miben nyilvánul meg mégis?
17 évesen simán lehet, hogy simán csak nem állsz készen fejben a szexre (nem, ezt nem zárja ki az a tény, hogy fiú vagy).
Első, nyilván a szakképzett segítséget nem váltja ki, de a semminél biztos többet ér.
Kettes, szerintem ahogy hozzáállok.
Azon szerintem sokat javultam, de például önkielégítésnél még mindig van bűntudatom. Meg kezdeményezni sem igazán merek, sőt, az utóbbi időben mintha kerülném a lányokat, miután egy hbba nem voltak jó élményeim (visszautasítás 😂😂)
Nem tudom, zárkózott lettem ezen a téren, még egy filmet sem tudok úgy megnézni, amiben van bármi 18+ vagy témázás. Megállítom, 20 perc net böngészés, utána ez ismétlődik 3 percenként ameddig ilyen témája van a filmnek épp. Valahogy elakarom érni azt, mint azok a tipikus srácok, akik mernek kezdeményezni, kicsit érzelemmentesek és lazán veszik mindezt, csak élvezik an nemiéletet. Na erre akarok rájönni, hogy ezt hogyan s mint 😬🤔
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!