Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Pszichés beteg nővel lefeküdhe...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pszichés beteg nővel lefeküdhetek?

Figyelt kérdés
Úgy értem jogilag nem probléma? Egy ismerősöm azt mondta, hogy vigyázzak mert lehet, hogy néha nem beszámítható. Honnan lehet tudni az ilyet?

2022. dec. 21. 12:03
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

Nekem édesapám paranoid skizofrén és 20+ éve kezelik, voltak rövidebb-hosszabb szakaszok az életében amikor tünetmentes volt és akkor egy nagyon szerethető, rendes férfi volt… Igazi úriember, imádták is a nők (anyámmal még 1-2 éves koromban elváltak) pl. a harmincas éveiben, amelyek jó évek voltak neki, mert akkor még hatott a gyógyszere. Soha nem volt semmi gond.

Viszont később egyre kevésbé hatottak gyógyszerek, többfélét is próbáltak nála és mostanra (52 éves) visszafordíthatatlanul felbomlott az elméje, írott szöveget sem nagyon tud értelmezni és kb. olyan a szellemi állapota mint egy 70 évesnek.

Ismertem sok embert ezzel a betegséggel és aki nem lett még 30 éves kora előtt öngyilkos (több ilyen is volt sajnos), az 50-60 éves korára a kezelések ellenére is nagyon hasonló állapotba került.

Ezért sajnos a komoly, hosszútávú kapcsolat az szinte lehetetlen velük :/

2022. dec. 21. 13:49
 12/18 anonim ***** válasza:

Semmi gond...

Egyre figyelj, szedje rendszeresen a gyógyszereket.

2022. dec. 21. 14:24
 13/18 anonim ***** válasza:
59%
Hát ha te együtt akarsz lenni önszántadból egy paranoid skizofrénnel, akkor te sem vagy százas, úgyhogy semmi gond nem lesz ezzel. Nem elég red flag az, ha azt mondja, hogy "néha" nem beszámítható? Attól, hogy most többé kevésbé minden oké, nem jelenti azt, hogy pár év múlva is ugyanez lesz a helyzet.
2022. dec. 21. 16:18
 14/18 A kérdező kommentje:
Nekem nem red flag, az ilyen lányokhoz vonzódom.
2022. dec. 21. 16:25
 15/18 anonim ***** válasza:
31%
Kérdező: csak és kifejezetten ilyen partnereket keresel. Miért?
2022. dec. 21. 16:47
 16/18 A kérdező kommentje:
Nem tudom megmondani. Ez furcsán fog hangzani, de engem eleve felizgat az, hogy kiszámíthatatlan, és akár rám is támadhat, vagy megsebesíthet.
2022. dec. 21. 17:00
 17/18 anonim ***** válasza:
66%
15-ös voltam: őszintén szólva nekem ez több mint furcsa... Ehhez vonzódni.
2022. dec. 21. 17:39
 18/18 anonim ***** válasza:
100%

Jogilag onnantól van különbség, ha hivatalosan beszámíhatatlannak van nyílvánítva, azaz gyámság alatt áll. Addig amíg ez nem áll fent, jog szempontjából belegyezést tud adni, bármennyire is beteg.

Amire érdemes gondolnod: egy ilyen betegség sokszor nem statikus, idővel drámaian is romolhat. Biztos, hogy egy olyan nő kell, aki esetleg később arra szorul, hogy akár gyerek mellett őt is ápold?

Inkább azon kellene elgondolkoznod, hogy fétisszerűen izgat az, hogy a partnered súlyos - akár provokálatlanul is agressziv - elmebeteg, aki bármikor megtámadhat. Jobb lenne talán ezt (szexuál)pszichológussal feloldani, semmint fejest ugrani ebbe a nem egyszerű világba!

2022. dec. 21. 23:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!