Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mi volt a legbetegesebb...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi volt a legbetegesebb szexuális kérés, amit feléd intéztek valaha?

Figyelt kérdés
Örömmel veszem, ha minél részletesebben írnátok róla.

2022. dec. 17. 21:18
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

Egy 18 éves kis csajjal volt olyan szex randim amiben azt kérte hogy miközben hátulról csináljuk ,rajzoljak a hátára piros filccel amit akarok,írhatok is, krix-krax stb.. De mire végzek legyen tele a háta,majd fotózzam le neki.Cserébe mindent megtett amit kértem.Extra orgazmusai voltak és tényleg hálás volt.

35/f

2022. dec. 17. 21:45
 2/14 A kérdező kommentje:
És mikkel írtad tele a hátát?
2022. dec. 17. 21:55
 3/14 anonim ***** válasza:
66%
Kakiszex.
2022. dec. 17. 22:07
 4/14 anonim ***** válasza:
92%
Egy 30 éves férfival volt egy szexuis estént.. Ismertem a fickót. 1 baráti körben voltunk. Bejöttünk egymásnak igy m3gbeszéltünk egy 1 éjszakás kalandot. Azt kérte tőlem hogy kötözzem ki és gyantázzam le a nemiszervét. Közbe menjem a háttérbe opera zene. Nrm csináltam meg neki. De nekem ez volt a legbetegebb.
2022. dec. 17. 22:13
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

Nekem szerencsém van, de lehet csak sokat jár a szexel kapcsolatban a szám és így már a kérdés előtt visszaofgják magukat a pasik.

Szóval semmi igazán extra nem volt.

Talán ez: "Tegyél jégkockát a szádba és úgy szopj!"

2022. dec. 17. 22:42
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

Volt egy “szűz” (csak punciba) 19 éves csaj (amúgy én akkor még bőven 18 alatt voltam), akivel párszor szexeltem análisan, meg orálisan… Szerette nagyon a durvulást.

Kb. 2 hétig találkoztam vele, de elkezdett olyasmiket kérni amiket már semmiképpen sem téliesített én volna, pl. hogy hányassam meg, hogy borotva pengével vágjam meg a fenekét, tartsam víz alatt erőszakkal (!). Ezek már nagyon beteg és veszélyes dolgog, és többször is visszatért ezekre a vágyaira, szóval megszakítottam vele a kapcsolatot.

2022. dec. 17. 22:45
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Semmiképpen sem teljesítettem volna*
2022. dec. 17. 22:46
 8/14 anonim ***** válasza:
86%
Kamaszkori barátnőm arra kért, hogy fingjak a szájába.
2022. dec. 17. 23:31
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

Hát mivel művészeti hajlamaim is vannak nem csak szexuális így beletrafált a csaj.

Dedikáltam elnökivel, szimbólumokat nyomtam rá ami illett a szituhoz.háromszögek, csillagok, mindentlátó szem,szavak, feliratok pl:áuúú, brutal, sex, hard,sub, anál,sperma, bárki, kéj..stb stb.

Erős 15 percig bírtam így az aktust szóval tele lett a háta.Firkával is... :D

2022. dec. 18. 07:30
 10/14 anonim ***** válasza:
93%
Az hogy miután a számban elélvezett tartsam bent a cuccot. Majd tükör előtt kutyapózban folytatjuk és mikor elélvez a puncimba akkor lassan folyassam ki, úgy hogy a tükörben lássa. Így olyan lessz mint ha átlőné rajtam a spermáját
2022. dec. 18. 07:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!