Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi volt a legbetegesebb szexuális kérés, amit feléd intéztek valaha?
Egy 18 éves kis csajjal volt olyan szex randim amiben azt kérte hogy miközben hátulról csináljuk ,rajzoljak a hátára piros filccel amit akarok,írhatok is, krix-krax stb.. De mire végzek legyen tele a háta,majd fotózzam le neki.Cserébe mindent megtett amit kértem.Extra orgazmusai voltak és tényleg hálás volt.
35/f
Nekem szerencsém van, de lehet csak sokat jár a szexel kapcsolatban a szám és így már a kérdés előtt visszaofgják magukat a pasik.
Szóval semmi igazán extra nem volt.
Talán ez: "Tegyél jégkockát a szádba és úgy szopj!"
Volt egy “szűz” (csak punciba) 19 éves csaj (amúgy én akkor még bőven 18 alatt voltam), akivel párszor szexeltem análisan, meg orálisan… Szerette nagyon a durvulást.
Kb. 2 hétig találkoztam vele, de elkezdett olyasmiket kérni amiket már semmiképpen sem téliesített én volna, pl. hogy hányassam meg, hogy borotva pengével vágjam meg a fenekét, tartsam víz alatt erőszakkal (!). Ezek már nagyon beteg és veszélyes dolgog, és többször is visszatért ezekre a vágyaira, szóval megszakítottam vele a kapcsolatot.
Hát mivel művészeti hajlamaim is vannak nem csak szexuális így beletrafált a csaj.
Dedikáltam elnökivel, szimbólumokat nyomtam rá ami illett a szituhoz.háromszögek, csillagok, mindentlátó szem,szavak, feliratok pl:áuúú, brutal, sex, hard,sub, anál,sperma, bárki, kéj..stb stb.
Erős 15 percig bírtam így az aktust szóval tele lett a háta.Firkával is... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!