Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szoktatok szexelni ha az egyikőtök beteg?
Figyelt kérdés
Mondjuk meg van fázva, de nagyon kívánjátok egymást.
Ugyanúgy van csókolózás meg minden?
2022. nov. 25. 08:55
1/14 anonim válasza:
Olyankor halni lenne kedvem, nem szexelni.
2/14 anonim válasza:
Egy sima megfázás még nem olyan vészes. Mondjuk egy influenzánál már nincs kedv. F
3/14 anonim válasza:
Persze, a pasim feszt b***na, sose hagy nyugton, még ha lázas vagyok akkor is, amikor covidos voltam és le voltam gyengülve akkor is.....
L
4/14 anonim válasza:
Még covidosan is... nálunk nem akadály egyikünk részéről sem.
6/14 anonim válasza:
Nekem egyáltalán nincs kedvem ha a partner beteg, ha én voltam az, exemet nem zavarta.
7/14 anonim válasza:
Igen, bár nyilván ritkábban. Egy főszabály van megfázásos szexnél; akinek folyik az orra, az lesz alul 🙃
8/14 mantis religiosa válasza:
Főleg, ha lázas vagyok. Nagyon bejövős a forró nyelvem.
9/14 anonim válasza:
Persze, bár aki beteg, inkább otthon marad, hogy ne fertőzze meg a többieket.
10/14 anonim válasza:
Ha enyhe betegség, akkor nem akadály. Ha taknyod nyálad egybe van akkor nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!