Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért szokta zavarni a férfiak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért szokta zavarni a férfiakat ha egy 20 éven felüli nőnek legfeljebb csak pár szexuális kapcsolata volt? Ő miért másabb azoknál akiknek volt már 15-20 is akár?

Figyelt kérdés

Van egy barátnőm, most 28 éves, és 25 évesen volt először pasija, és vele is veszítette el. Majd 2 évig voltak együtt, de nem működött, s most már férjhez is ment azóta egy másik férfihoz. Sokszor panaszkodott,hogy sok beszélgetésben,amikor aktívan ismerkedett, kikezdték,hogy miért nem volt még pasija, stb?

Remek humorú lány,együtt jártunk suliba is, barátnők is voltunk, de akkor sem futott soha a férfiak után,mint más, pedig nem volt csúnya.Tudom a családi hátterét, a neveltetését, és azt is,hogy nem is vihetett nagyon haza senkit,mert a nagyanyja leharapta volna a fejét. Talán ez volt az oka,hogy nem nagyon lehetett pasikkal látni?

2022. dec. 17. 23:42
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Engem ez semmi esetre sem zavarna, sőt talán örülnél neki, mert így valószínűleg kapcsolatok terén kevesebb sérelem érhette őt vagy ugyan ez igaz akár szexuálisan is. Persze nekem nincs bajom azzal valakinek volt ilyen 15 körüli férfi az életében, csak akkor kezdenék el aggódni, ha ennek a sokszorosa lett volna.
2022. dec. 17. 23:48
 2/6 anonim ***** válasza:
85%
* Mármint én örülnék
2022. dec. 17. 23:58
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Ez szerintem nem zavarja a férfiakat, általánosítani nem lehet. Biztos akadnak, akiket zavar, pont ilyenekbe botlott ezek szerint.
2022. dec. 18. 00:10
 4/6 Noren1989 ***** válasza:

Szerintem pont, hogy nem a szexuàlis kapcsolatokról, hanem a pàrkapcsolatokról szólt a friccek kérdése.

Nézzük, barinőd férjhez ment a màsodik faszihoz, akivel volt. Az àlmoskönyv szerint még nrm biztos, h elég konfliktuskezelési tapasztalatra tett szert.

Ellenben csinos elvàlt 35éves mégggg lehet belőle.

2022. dec. 18. 00:21
 5/6 anonim ***** válasza:
30%
hülyeség a kérdésed, 25 éves barátnőmnek konkrétan a második alkalma már én voltam, és egy cseppet se zavart, sőt, az első már igencsak rég volt neki, így majdnem olyan, mintha első lettem volna :D
2022. dec. 18. 01:54
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Engem sosem zavart ez, az kérdéseket tenne fel bennem ha egy nő harminc évesen szűz hogy annak mi az oka. Nálam úgy alakult hogy sok párkapcsolatomból páralkalom lett, úgy értem hogy valami közbejött és volt olyan csaj aki fintorgott. Pl itt nem részletezendő okok miatt ( nem mostanában volt) 22 évesen veszítettem el a szüzességem, ma már lehet hogy egy korombéli csaj kiröhögne ezért.
2022. dec. 18. 08:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!