Lányok, nők, nektek legfeljebb mekkora korkülönbség, meg távolság férne bele egy kapcsolatba?
Volt már olyan kapcsolatom, ahol a fiú 7 évvel fiatalabb volt nálam és 260 km-re lakott tőlem. Maradjunk annyiban, hogy nem működött a dolog. :D
A távolság önmagában még nem probléma szerintem, ha mindkét félben megvan az akarat egyrészt ennek mielőbbi felszámolására, másrészt arra, hogy addig is minél több időt töltsenek együtt. Korkülönbségben kb +10 vagy -5 (az én koromhoz képest) a maximum, amit tolerálni tudok.
inkább idősebb, és bár ez biztosan veri a biztosítékot sokaknál, én sosem húzok egy fix határt ennek, a vonzalom és az összhang nem a matektól függ
bár korombeli/fiatalabb eddig nem tetszett meg, nem zárnám ki csak a kora miatt
az viszont fontos, hogy egy város legyen, bármikor láthassuk egymást legalább egy kis időre, ha azt szeretnénk (távkapcsolatnál a nagyon spontán találkozást, randit, programokat nyilván nem lehet megoldani)
5. válaszadónak: bocsi az offért, de nekem a munkahelyem 30-40 perc távolságra van tömegközlekedéssel, pedig sem a munkahelyem sem a lakhelyem nem külvárosban van, azért nagyvárosnál nem várnám el a másiktól, hogy a közvetlen közelemben lakjon
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!